召集LIHKG所有單車jj

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
有冇人死過free hub ?
4000蚊 二手fuji 2013 roubaix 1.3 點睇

唔該哂兩位巴打解答 btw我都覺88mm好撚型

季風到炒車仲撚型
cyclingexpress 出車o 唔ok?
見6800件22速都係萬零到萬五
有De rosa, colnago, cannondale, focus
都幾多野揀

我想問下師兄有冇買到??

我之前賣差唔多價
成個月都賣唔到
最後$4000先賣到
架車仲有換野

我都係預4-4.5k ,但宜家見都見唔到,想搵比個fd

我都有部scultura 400 是咪想要

巴打telegram傾下?

我都係預4-4.5k ,但宜家見都見唔到,想搵比個fd

我都有部scultura 400 是咪想要

唔介意既你留tg 呀, 我add 你

@noidealol

季風到炒車仲撚型

巴打好似講到 呢啲大刀只適合收藏咁

季風到炒車仲撚型

巴打好似講到 呢啲大刀只適合收藏咁

留名學野
我50刀上波波腳都斷
80真係會死人
我50刀上波波腳都斷
80真係會死人

咁應該冇人會買80刀上山嘅...

我訂左proteam 2017

最穩陣

好想要

呢架幾錢?新手

淨架連餅25k
新手想問下有咩lock鞋好著同埋平想一千內搞掂包埋lock踏

上 lock 要 1k X
上 lock 好着要 1k O/X

咁一千內淨係想買鞋呢

上網買連運費都應該會平啲,諗下
新手想問下有咩lock鞋好著同埋平想一千內搞掂包埋lock踏

咁一千內淨係想買鞋呢

或者有冇諗過話要咩廠嘅 lock system?

咁一千內淨係想買鞋呢

夾嘅話你可能可以試下同上面有位巴打去 cyclexpress 一齊買
咁可能運費會冇咁蝕

夾嘅話你可能可以試下同上面有位巴打去 cyclexpress 一齊買
咁可能運費會冇咁蝕

唔該曬巴打
我上crc 見到對R088有折唔知好唔好
其實是咪好少人放二手美記reacto/scultura 400tw?
我見fb二手group/28bike都好似冇見過
上d台仔forum講到呢2架cp值超高咁
其實是咪好少人放二手美記reacto/scultura 400tw?

有架500想放 s 碼 有無興趣

唔好意思呀巴打,我都想收不過屋企暫時冇位放又唔想泊走廊
要等遲d搬左屋先有位
同埋而家住港島,真係冇乜動力去學踩rb

https://telegram.me/ancutter
唔好意思亂入一下
新手想買060 聽人講行貨好d 但水貨用料又好d
各位巴打有冇單車舖介紹
唔好意思亂入一下
各位巴打有冇單車舖介紹

同埋請問060好d定d6 fox好d
cyclingexpress 出車o 唔ok?
見6800件22速都係萬零到萬五
有De rosa, colnago, cannondale, focus
都幾多野揀

呢間野買成車O 唔OK?
唔好意思亂入一下
各位巴打有冇單車舖介紹

二手見過賣450
我諗邊間都差唔多 如果係新手 咁當然係屋企附近買啦 有咩事要保養都方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞