召集LIHKG所有單車jj

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
終於到貨
wiggle買

終於到貨
wiggle買

HOW MUCH ?
終於到貨
wiggle買

HOW MUCH ?

wiggle貴過crc一百蚊 我買個陣好似千二HKD
不過得佢有紅色
終於到貨
wiggle買

HOW MUCH ?

不過得佢有紅色

同香港門市一樣價
終於到貨
wiggle買

HOW MUCH ?

不過得佢有紅色

同香港門市一樣價

咁有人要買就推薦佢去門市買啦
全新2016 Merida Ride 400, 105件
6000蚊入唔入好
6000蚊入唔入好

5800? 都算抵嘅
新人lm
想問下巴打 如果2,3千蚊 係咪上唔到刀軨(鋁刀都ok)
得zonda揀?
6000蚊入唔入好

雲鵬?大餅好似係rs500...
新人lm
得zonda揀?

睇你覺得幾多mm先叫刀wor
Merida 果對原裝都叫刀38mm
6000蚊入唔入好

不是雲鵬 咁大餅唔是5800影響大唔大?
新手報到

GIANT SCR0
踩夜晚有冇咩要注意
Caad10報到
屯元天有無同好
新手報到

GIANT SCR0
踩夜晚有冇咩要注意

要有前後燈 紅反光板
前燈最好射地下 唔好射人
新人lm
得zonda揀?

都岩既
2,3k 想換對有質素既刀 真係有d難
之前有人推薦過RS81 C35
但係都要4k幾
都係乖乖地zonda算
新人lm
得zonda揀?

上到 淘寶刀囉
二手淘寶刀應該兩千銀樓下有交易
新人lm
得zonda揀?

都岩既
但係都要4k幾
都係乖乖地zonda算

zonda都叫刀

新版黑zonda CRC好似賣緊三千五 考慮下
召集LIHKG所有單車jj (2)
https://lihkg.com/thread/144650/page/1
6000蚊入唔入好

不是雲鵬 咁大餅唔是5800影響大唔大?

rs500呢塊西餅踩落去無力嘅

我覺得就同105差好遠

105仲靚仔過佢多多聲

不過美記入門車原裝都好似係咁

唔係跟fsa低階餅就係rs500
新手報到

GIANT SCR0
踩夜晚有冇咩要注意

要有前後燈 紅反光板

前後燈都買盞好少少
cateye lezyne d 燈都唔錯
一盞有排用值得投資
夜晚唔入山買支 100-200 流明都夠有突
新手報到

GIANT SCR0
踩夜晚有冇咩要注意

要有前後燈 紅反光板

前後燈都買盞好少少
cateye lezyne d 燈都唔錯
一盞有排用值得投資
夜晚唔入山買支 100-200 流明都夠有突

窮撚用緊青蛙燈
https://lihkg.com/thread/144650/page/1

新人lm
得zonda揀?

都岩既
但係都要4k幾
都係乖乖地zonda算

zonda都叫刀

就嚟rsys都叫刀
新人lm
得zonda揀?

都岩既
但係都要4k幾
都係乖乖地zonda算

zonda都叫刀

就嚟rsys都叫刀

我知zonda唔叫刀
不過筆直黎講 好似得zonda揀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞