召集LIHKG所有單車jj

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
唔好意思亂入一下
新手想買060 聽人講行貨好d 但水貨用料又好d
各位巴打有冇單車舖介紹

二手見過賣450
我諗邊間都差唔多 如果係新手 咁當然係屋企附近買啦 有咩事要保養都方便

水同行貨其實無咩分別

有咩事保養都係要比錢
各位巴打 如果住青衣想踩rb但係新手又淆唔想落馬路住可以去邊
各位巴打 如果住青衣想踩rb但係新手又淆唔想落馬路住可以去邊

青衣東北公園有個單車場

青衣東北公園有個單車場

&青鴻路遊樂場

青衣東北公園有個單車場

&青鴻路遊樂場

Sorry 巴打可能我問得唔好 我係想問下呢區有無d好長嘅單車徑姐係大埔果d咁 純粹係外國踩開車人人禮讓番到香港想熟習番下先落馬路 不過都唔該你先

青衣東北公園有個單車場

&青鴻路遊樂場

Sorry 巴打可能我問得唔好 我係想問下呢區有無d好長嘅單車徑姐係大埔果d咁 純粹係外國踩開車人人禮讓番到香港想熟習番下先落馬路 不過都唔該你先

可以睇下下面個兩個網址,有哂全港單車徑,但青衣得兩個公園比踩單車。
https://tile.miklcct.csproject.org
http://www1.map.gov.hk/gih3/index.jsp

&青鴻路遊樂場

可以睇下下面個兩個網址,有哂全港單車徑,但青衣得兩個公園比踩單車。
https://tile.miklcct.csproject.org
http://www1.map.gov.hk/gih3/index.jsp

唔該巴打
踩merida車新手留名
RB新手, 想問用MTB Lock䯄鞋踏落RB到會唔會好怪
RB新手, 想問用MTB Lock䯄鞋踏落RB到會唔會好怪

大把人咁做
RB新手, 想問用MTB Lock 鞋踏落RB到會唔會好怪

大把人咁做

why not
舒服行先
其實是咪好少人放二手美記reacto/scultura 400tw?
我見fb二手group/28bike都好似冇見過
上d台仔forum講到呢2架cp值超高咁

有架500想放 s 碼 有無興趣

唔好意思呀巴打,我都想收不過屋企暫時冇位放又唔想泊走廊
要等遲d搬左屋先有位
同埋而家住港島,真係冇乜動力去學踩rb

你係港島踩熟d馬路
出到去就唔會再怕俾大車閘
踩山當食生菜
利申港島jj
RB新手, 想問用MTB Lock鞋踏落RB到會唔會好怪

唔知個keyboard邊到爆左個亂碼出黎
有無mtb jj ?

大把人咁做

why not
舒服行先

我踩RB但用mtb lock
因為我會踩返公所以mtb lock方便d

大把人咁做

why not
舒服行先

我踩RB但用mtb lock
因為我會踩返公所以mtb lock方便d

朋友
廢腳推車都方便啲
雙修撚表示,一鞋兩車用緊係mtb lock啦。
仲附加燈位彈射起步功能添
有無mtb jj ?

有架epic,少踩
有冇入門巴打想買Giant Contend 1, 2, 3, SL 1, SL 2, SL 1 DISC, SL 2 DISC
做緊特價+連登巴打價
送NUMEN + CLICK 前燈及後燈各一個(一套),佢地話價值HK$490

http://t.me/LIHKG_RB_Hit_Hand
利申: 香港行貨有保, 但有機會貴過上網買, 巴打格下價

(驚阻住巴打討論, 我會盡量少回覆)
on9,ups速遞個箱都爛哂,成條痕咁長,由紙箱表面到紙箱內籠都劏穿哂。

好在接觸唔到個架,個架無花無凹
新手 天水圍美記4000
RB其實要唔要用倒後鏡
而加回頭睇車會側 上網睇其他forum都話唔用
RB其實要唔要用倒後鏡

未見過人RB會裝
RB其實要唔要用倒後鏡

Less is more
RB其實要唔要用倒後鏡

未見過人RB會裝

我都未所以問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞