召集LIHKG所有單車jj

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
想出車先黎落雨

呢排都西天氣
有冇巴打放入門車
拉左個fd入坑
有冇巴打放入門車
拉左個fd入坑

咩budget?有架colnago CLX 3.0 48 ( 架 )
有冇巴打放入門車
拉左個fd入坑

加油 挖大啲個窿 等佢無得返轉頭
舊車送左比人幫你唔到
有冇巴打放入門車
拉左個fd入坑

咩budget?有架colnago CLX 3.0 48 ( 架 )

佢真係好入門
佢:好似細個拆完學行轆一年就無再踩過,所以$3000以下玩住先
有冇巴打放入門車
拉左個fd入坑

佢真係好入門
佢:好似細個拆完學行轆一年就無再踩過,所以$3000以下玩住先

會唔會仆死
我平時最多都係租車踩大圍都唔係好夠薑踩RB
Vision既刀點睇

踩緊對40幾正
點睇merida scultura 400
二手$4500 買唔買得過?

我想問下師兄有冇買到??
有冇巴打放入門車
拉左個fd入坑

我都拉左2 個fd 入坑 , 幫佢地搵緊入門車一個4000內 一個3000 左右,搵左好耐
新手想問下有咩lock鞋好著同埋平想一千內搞掂包埋lock踏
有無巴打用開橢圓餅?有咩評價?

我之前賣差唔多價
成個月都賣唔到
最後$4000先賣到
架車仲有換野

我之前賣差唔多價
成個月都賣唔到
最後$4000先賣到
架車仲有換野

我都係預4-4.5k ,但宜家見都見唔到,想搵比個fd
想試玩碳刀問下 88mm既大刀好似好少見人踩 係咪因為好少人踩得起?
巴打點睇呢個
其實 一般係咪50mm已經夠哂?
想試玩碳刀問下 88mm既大刀好似好少見人踩 係咪因為好少人踩得起?
巴打點睇呢個

側風大啲都辛苦
新手想問下有咩lock鞋好著同埋平想一千內搞掂包埋lock踏

上 lock 要 1k X
上 lock 好着要 1k O/X

上 lock 要 1k X
上 lock 好着要 1k O/X

咁一千內淨係想買鞋呢

係好睇丫,好sharp醒,尻咁遠都見到

我訂左proteam 2017

最穩陣

好想要

呢架幾錢?新手
巴打點睇呢個

側風大啲都辛苦

想問多個問題 我爬文有人話碳軨係消耗品 其實碳軨 一般壽命係幾多 平時操車 或者 hea look既時候 應該簡碳軨定還是 比較次一啲既鋁軨
巴打點睇呢個

側風大啲都辛苦

想問多個問題 我爬文有人話碳軨係消耗品 其實碳軨 一般壽命係幾多 平時操車 或者 hea look既時候 應該簡碳軨定還是 比較次一啲既鋁軨

冇炒冇撞既,一定係你尻痕換幾對軨都未到條碳軨自然死

消耗主要留意反落斜dup油要小心d,拖撚住落大山有機會玩撚完,其實問題不大
巴打點睇呢個

側風大啲都辛苦

其實部車都係消耗品
碳軨消耗嘅多數係講會燒條煞車邊
所以你上落山用翻鋁軨會穩陣啲
壽命呢啲你好好地地對佢嘅話
都唔會話無啦啦死hubs燒框
用翻十年八年無問題嘅

btw 80mm真係好型棍

B記留名

側風大啲都辛苦

消耗主要留意反落斜dup油要小心d,拖撚住落大山有機會玩撚完,其實問題不大

唔該哂兩位巴打解答 btw我都覺88mm好撚型

唔該哂兩位巴打解答 btw我都覺80好撚型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞