召集LIHKG所有單車jj

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
二手睇咗排都冇乜M size放出黎 定係入架java veloce/ siluro2/ fuoco
入門嘅話, 2016款scr1 全新, $4880買唔買好
平時會踩返學(新界人返中大)

可以睇下二手

收caad10淨架砌105件+r7好過

日日踩中大
著lock鞋翻學
Grease, 洗車水, 洗鏈水, 鏈油等等 係CRC上網買, 比唔比入境香港? 我估應該屬易燃燒性物品。
Grease, 洗車水, 洗鏈水, 鏈油等等 係CRC上網買, 比唔比入境香港? 我估應該屬易燃燒性物品。

試過冇問題

巴打係邊到買?

巴打係邊到買?

上28bike睇下廣告 喺城門河邊的 (但係有人話黑店)
巴打求教

新手想買RB ~BUDGET 5000左右啦
睇緊GIANT入門款
2016 SCR 1 好似幾好
見到下面賣緊
好撚抵咁
http://www.28bike.com/classifieds/detail.php?id=1135107
沙田公園單車亭三號亭信唔信得過?

其實諗左好耐唔知邊度買, 因為新仔咩都唔識
如果唔得有冇邊度OK?

巴打係邊到買?

原來又有人問緊
我都睇緊呢架
單車post巴絲打及其戰車

弦善盈 Ridley Noah SL 40
918RSR Cannondale Caad10
淺水浸膠籠 Giant Propel SLR 2
夢_ Pinarello F8
細粒膠 Cannondale CAAD10
叫乜向左走向右走野名好 Cervelo S2/merida 1000d
叫我文仔 Cervelo S5 VWD
路姆西 Specialized Roubaix
Gooner_HKG Ridley FenixSL
江河 Giant TCR SLR 2
san8888 NeilPryde Nazare
順圭 Colnago CLX3.0
慷慨任氣 Merida reacto 4000
港式奴工 Specialized Allez
立米薯仔 Cannondale Supersix
MandyStarz Time Izon AKTIV, Bianchi 928L
世界級男神 Specialized allez
隔岸食花生 Bianchi impulso c2c
十九化驗師 Cannondale CAAD10
祖新手 Canyon Ultimate CF SLX 2015
嗚呀不得了 無RBfuck Trek Session / Intense Tracer
Q bill IF custom Ti Crown Jewel
綠帽慘執 Ridley Liz
膠味雪糕 Giant Propel SLR
4P_F040 Ridley Noah RS
乳毛 LK 364
AIA麥湛天 Giant Anyroad 1 2014
B787 Colnago C59 54cm
行騙長官 Giant SCR1 痛車
識食之人 Giant SCR2 2016新手
4P_F040 Giant TCR Advanced SL
生駒_里奈 Giant TCR ADVANCED 2
相馬博臣 Giant SCR2 2013
天大地大 Ceepo mamba
酷愛張敬軒 Cipollini Bond
聯合組爸 Merida Reacto 5000 Lampre
PeterSagan S-works New Tarmac
言之命至 Giant TCR 1 2016
孖筋Ranger Giant TCR Pro 1 2016
乳交Seven Focus Izalco Max
小肥波 Canyon cf SLX Team mov
膠換one油 canyon urban 7.0 SL
藝高人向左走向右走大 Scott Foil Team Issue
RX_78_2 Fuji Altamira
Jcch18 lapierre xelius efi 100
本田梯丫佬 Tern Verge P18/Giant Defy Adv1
碌Seven大過身 Cervelo R3
八穿一 giant SCR1 (新手)
枯木前販 Giant SCR1
約翰史密斯 Ridley Noah RS
chobchu Gaint TCR adv / Time RXRS and ZXRS / Bianchi xr2
PaoloMaldini Specialized Venge
返唔到轉頭 Merida Reacto 4000 2016
M.栢達臣 Merida Scultura 7000-E
書生 Giant Defy 3 新手
NT-1 GIANT TCR SLR2
手機overheat Giant TCR SLR2 2016
J_Guilavogui Giant Atx 27.5
carries_u Cervelo S2
午夜奇蹟 De rosa avant2015
東甩個媽媽 look 695
公平女仕 Merida Reacto 500

有錯漏請更正

另外歡迎其他巴絲打留名

工作時硬玩時更硬 Giant Defy Advanced 2-HRD 2017

Ridley Fenix SL留名
新手想買個平平地 舒服既坐墊 有冇介紹

阿圖達

其實阿圖達定fiziki好坐d?
架車用緊fiziki覺得好硬
未坐過其他seat

seat要run in,坐佢幾個星期就會無咁硬
同埋seat真係要用自己個屎忽試
初初買咗antares,硬係覺得差d
之後arione減價買咗張嚟試,完全覺得perfect

巴打係邊到買?

原來又有人問緊
我都睇緊呢架

五千蚊sora件嘅SCR1都okay嘅
二手都係兩千五到兩千尾

呢間未去過 黑唔黑就唔知啦

巴打係邊到買?

原來又有人問緊
我都睇緊呢架

二手都係兩千五到兩千尾

如果你每日上中大都踩呢部

不出半年 KOM就係你
留名

巴打係邊到買?

原來又有人問緊
我都睇緊呢架

二手都係兩千五到兩千尾

如果你每日上中大都踩呢部

不出半年 KOM就係你

中大啲 1:8 都幾和味
依到好似冇人踩摺車咁嘅

p.s.得部dahon d8 同 tern joe d24

師兄們lock鞋平時係邊度買?

crc, 搵高Rating去買...
剛上lock, Shimano 鞋+踏+Cleat埋單唔洗HKD 1000

睇下之前嗰轉夾單走咗未啦,慳啲運費先

如果三樣都買, 正常會過GBP 85,免到運費

巴打係邊到買?

原來又有人問緊
我都睇緊呢架

二手都係兩千五到兩千尾

Push
有冇人去過呢間

巴打係邊到買?

原來又有人問緊
我都睇緊呢架

二手都係兩千五到兩千尾

Push
有冇人去過呢間

淨係知一定唔係行貨(因為行貨入貨仲貴過$4880)
可能性: 水貨/翻新件砌車/拆車件再砌車/高仿
請問各位巴絲打,法例規定單車尾燈係咪一定要紅燈

巴打係邊到買?

原來又有人問緊
我都睇緊呢架

二手都係兩千五到兩千尾

Push
有冇人去過呢間

淨係知一定唔係行貨(因為行貨入貨仲貴過$4880)
可能性: 水貨/翻新件砌車/拆車件再砌車/高仿

高仿就無乜可能 SCR仿出黎無錢賺

留意下隻比 後面係咪有code
如果比人磨左就
想買新車但屋企冇位擺又唔想放迷你倉可以點搞?
有冇咩地方係可以擺單車 之前踩wheeler rts1

利申:住將軍澳
想買新車但屋企冇位擺又唔想放迷你倉可以點搞?
有冇咩地方係可以擺單車 之前踩wheeler rts1

利申:住將軍澳

直接換摺車踩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞