召集LIHKG所有單車jj

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
頂級鋁同低級碳架 係咪頂級鋁會好啲

多數係

不過如果上網搵到兩隻架嘅stiffness數據

咁肯定揀高個隻

明白 thanks

我就正正揀左頂鋁
但係仲未到手
救命訂咗部車成個月都仲未到
我仲要等到幾時呀呀呀呀
教練 我想踩車呀

訂咗咩車

Specialized Allez Sprint

幾多港紙?
想問下有冇巴打知邊到有得噴架?
想整到成架啞黑

Plasti dip噴油黎 ,但可以滅得甩
黑布街汽車精品個d, 200-400一支
crc有無巴打夾單 差20幾磅

我買支頭叉,洗唔洗夾落我到?
https://t.me/Specializeder

前叉好似額外收費。
我仲要等到幾時呀呀呀呀
教練 我想踩車呀

訂咗咩車

幾多港紙?

折實萬2有找 跟105件 平過上官網睇少少
我仲要等到幾時呀呀呀呀
教練 我想踩車呀

訂咗咩車

幾多港紙?

邊間訂?
我仲要等到幾時呀呀呀呀
教練 我想踩車呀

訂咗咩車

幾多港紙?

邊間訂?

油麻地野牛地下下面間so call「專門店」喳
難得會平過網上訂價 搞到我都唔知有冇伏
頂級鋁同低級碳架 係咪頂級鋁會好啲

多數係

不過如果上網搵到兩隻架嘅stiffness數據

咁肯定揀高個隻

低級碳會坐爆
enduro/dh 撚留名

有人山地巴打

山地車巴打

山地車巴打

手機版眼殘
我仲要等到幾時呀呀呀呀
教練 我想踩車呀

訂咗咩車

幾多港紙?

邊間訂?

竟然
我仲要等到幾時呀呀呀呀
教練 我想踩車呀

訂咗咩車

幾多港紙?

邊間訂?

竟然

其他款都貴過訂價幾千
係零零舍舍依款特別的平
真係百思不得其解
不過都好 啱晒我依啲學生哥
想買架RB budget 15000 左右
Merida reacto4000 定 giant propel 好d
定仲有其他好d?

本post第4頁/第5頁,有部Ridley $16k, 可以睇下

on9,個連登app複製唔到字

條link 禁唔到
人在澳洲 附近得一間cannondale單車鋪
15000左右 cannondale有咩推介
睇啱supersix evo 105同CAAD12 Ultegra
邊架好d 定有其他仲抵屌?

梗係supersix 啦
BTW 2017 supersix 轉咗款,make sure係新款
新款seat post 係25.2, 舊款係27.x

已買supersix evo 105
但係最快星期五先有
好想快d踩
有冇新手爬坡路線推介?
有冇新手爬坡路線推介?

鹿頸?

幾多港紙?

邊間訂?

竟然

其他款都貴過訂價幾千
係零零舍舍依款特別的平
真係百思不得其解
不過都好 啱晒我依啲學生哥

前__ __表示,間中有呢d平野唔出奇喎
舊款價更佳,好聲好氣問,唔通專登刁難唔賣咩
有冇新手爬坡路線推介?

鹿頸?

優景里
鹿頸
梅子林
亞公角
獅子亭
有冇新手爬坡路線推介?

短 - 元朗大棠
長 - 大帽山
斜 - 屯門良景山
想買架RB budget 15000 左右
Merida reacto4000 定 giant propel 好d
定仲有其他好d?

本post第4頁/第5頁,有部Ridley $16k, 可以睇下

on9,個連登app複製唔到字

條link 禁唔到
人在澳洲 附近得一間cannondale單車鋪
15000左右 cannondale有咩推介
睇啱supersix evo 105同CAAD12 Ultegra
邊架好d 定有其他仲抵屌?

梗係supersix 啦
BTW 2017 supersix 轉咗款,make sure係新款
新款seat post 係25.2, 舊款係27.x

但係最快星期五先有
好想快d踩

OK 啦,我果陣都等咗兩星期先有車
利申:人在加拿大

有人山地巴打

有啊

但係最快星期五先有
好想快d踩

OK 啦,我果陣都等咗兩星期先有車
利申:人在加拿大

Supersix巴打部supersix係普通定hi-mod

普通EVO啦
我係睇完呢篇road.cc嘅review買http://road.cc/content/review/113257-cannondale-supersix-evo-6-105-road-bike
普通EVO frame已經夠玩,我d廢腳Hi唔himod都冇分別
同埋我果年105都有EVO,梗係普通EVO算
果陣等多半年就有5800
不過抱住早買早享受嘅心態,5700都照殺

想入手
可惜沒有碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞