召集LIHKG所有單車jj

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
今日走轉吐公,好撚多大波妹

星期六日踩吐公要裝cam 保障自己之餘仲要大家分享

有冇好野睇下先
新丁報到
二手giant defy 2 2011
3000蚊買唔買得過?

我放左部2013 defy3
兩千七

比你參考下

巴打平時邊到放車

幾年前貪得意買左部MTB 而家舖晒塵
新丁報到
3000蚊買唔買得過?

兩千七

比你參考下

巴打平時邊到放車

facebook 搵 香港 二手 單車
最多人嗰啲入晒去
想買架RB budget 15000 左右
Merida reacto4000 定 giant propel 好d
定仲有其他好d?
Merida reacto4000 定 giant propel 好d
定仲有其他好d?

係要破風架?好似哩個Budget冇咩得揀....
其實Merida同Giant都性價比
定仲有其他好d?

其實Merida同Giant都性價比高紅色
[quote][quote]想買架RB budget 15000 左右
定仲有其他好d?

其實Merida同Giant都性價比高

如果唔要破風架呢?
[quote][quote]想買架RB budget 15000 左右
定仲有其他好d?

其實Merida同Giant都性價比高

如果唔要破風架呢?

其實都係睇件做人...
突然醒起早排雲鵬2016款Merida 7折, 唔知做完未

有冇好野睇下先

冇丫,今日做jojo
同成班人一齊踩乍
一早去,中午已還車
費事踩得慢累人,我地人又安全d

有冇好野睇下先

冇丫,今日做jojo
同成班人一齊踩乍
一早去,中午已還車

有冇好野睇下先

冇丫,今日做jojo
同成班人一齊踩乍
一早去,中午已還車

做jojo踩垃圾車然後食人地rb風尾

有冇好野睇下先

冇丫,今日做jojo
同成班人一齊踩乍
一早去,中午已還車

冇風尾食 果段時間真係算早,有心操車既車友一早散左,family day果班仲係屋企,得反d丫公丫婆
到還車果時臨面十字軍東征咁操埋黎

用勝利者既眼神望住佢地拉龍

有冇好野睇下先

冇丫,今日做jojo
同成班人一齊踩乍
一早去,中午已還車

冇風尾食 果段時間真係算早,有心操車既車友一早散左,family day果班仲係屋企,得反d丫公丫婆
到還車果時面十字軍東征咁操埋黎

用勝利者既眼神望住佢地拉龍
新丁報到
3000蚊買唔買得過?

兩千七

比你參考下

巴打平時邊到放車

facebook 搵 香港 二手 單車
最多人嗰啲入晒去

今日屎忽痕走咗去單車鋪行咗轉
Noah SL Disc終於到貨
好鬼正

今日屎忽痕走咗去單車鋪行咗轉
Noah SL Disc終於到貨
好鬼正

Riley配色一流
定仲有其他好d?

本post第4頁/第5頁,有部Ridley $16k, 可以睇下

on9,個連登app複製唔到字
crc有無巴打夾單 差20幾磅
想問下有冇巴打知邊到有得噴架?
想整到成架啞黑
crc有無巴打夾單 差20幾磅

我買支頭叉,洗唔洗夾落我到?
https://t.me/Specializeder
新手rb
玩咗半年到
近排試緊bunny hop
睇過GCN 淨係起到前轆 後轆起極都起唔到
有冇巴打指點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞