[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
我覺得profile 打咩字係完全無關係
其實都係睇相
年幾前其實我玩過,之後其他地方識左個女仔又散左近排先玩返。
當年我只係用左一張自拍相,加兩張旅行風景相,兩日先有一個Match
而家我有目的咁放相,效果好好多
我個profile 好垃圾,完全係copy match到女仔打既野
咩serious relationship,鍾意hiking, running 咁
當然打既野係真先咁講
好少,呢個月我只係約過兩個女仔出黎,有一個我返黎之後archive左佢,唔合心水就無謂拖人,同埋我自己無諗住用呢D APP識純朋友
我同人講野既百分比只係25%左右
之後未計HI完之後唔會再講野
再未計傾多兩傾原來人地無心傾(一開始大家都唔會秒回好正常,但回既時候如果只係打一句野個D,我自己真係好難再傾,唔通傾到2046)

你一定問我,咁你又LIKE,um....我認我ON9又要想試下人地LIKE唔LIKE
讀外國名校bath of university呀、或者PHD呀
或者靚女樣配高收入工種

我基本係唔會say hi
原來係咁 唔該哂樓豬
player至捉到女仔心態嘛,一次過同班女仔傾計又易有話題

諗到個話題可以同晒咁多個女仔講
d笑話又可以同晒咁多個女仔不停重用

某個女仔分享左d野,佢又可以當係自已/自已fd既野同你分享
唔想擺相比人知自己玩應該用咩app? 即係岩傾夾到先交換相咁樣。

利申,唔想拍拖亦唔需要sp,只係想識多幾個女仔,得閒出下街食下飯
唔擺相又想識女仔
有既,擺枝美極相做profile pic 啦
認真問
其實我唔明唔show 樣係咩玩法
最終咪又係要見面,感覺好像浪費大家時間

純個人意見 only
到而家都唔知可以點同一個完全無關係不特止,仲要生活圈子無重疊既人去傾計
我只係一個毒能

老實教師係因為我身邊太多人係教育界人士,所以佢地既任何一樣野我都可以傾,咩STEN、APSM,補習點點點
基本我同到人地傾計既,100%都係好了解佢工作,先可以再傾落去
但同行就唔可以(因為對方唔會覺得特別,你了解係理所當然)

好似你要我去接觸一個會計女仔
我真係企左起度
咁你不如過隔離台玩tg post
有位巴打有個app係咁,冇相match人
喺隔離post㗎咋!
你on9,一齊都係樣行先架啦,冇樣既話連你係唔係男人都唔知啦
或者一交換完contact過多兩日都feel到對方無咁熱情
最好笑遇到個格一排再搵返我話自己忙喎
當我lulu咩 人都知你鳩痕啦
你了解人地嘅工作 係你獨特嘅地方

我自己多數由旅行講起 可以延申到了解對方喜惡同想法
不過個女仔少去旅行就無用

都係個句同一個生活工作無重疊 背景又唔知嘅人傾偈 好靠雙方互相比啲input先傾到落去

上面有人提到player識得又乜又盛 本身player做到player係因為自身條件好 但如果有條件差嘅player我都想拜師學下野
CMB 個個都高學歷
大部分degree
有啲女仔傾偈好堅持用英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞