[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
唔洗客氣
係正常現象
Like 你嘅男仔都無?
岩岩開始玩?
灰心
我簡人 人又簡我
唉 玩左半年 傾到計既得2個
我放棄了
完全同意
仲玩緊 奶過野
但會有心癮
成日諗會唔會match到個啱
但真係唔好咁認真
好累
雖然keep住有match 但有心人好少
Fb個啲愛情語錄?
如果要食既

Cmb易d
佢好易做到個型象d女會以為搵真命天子咁on9
相反tinder causal 好多

不過tinder唔好咁多村姑係真

Cmb似會block左啲可疑人士
我鐘意表現到生活化一面嘅男仔

唔好咁多自拍 感覺會好自戀
同架車影相又係唔知點
同埋啲相唔好起格 唔好放怪樣
要表達就算自己個樣唔係好出色但都有基本美感同要求
So far 玩cmb都遇到正常人,
不過上星期match個一個幾型既仔
因為本人無開notice(因為唔鐘意太多野彈出黎),
加上我係有wifi先玩,所以隔左幾個鐘先應佢
佢就話我waste too much time
問我攞whatsapp,最後都有俾
傾個陣我都係隔五至十分鐘覆一次
佢已經開始怪怪地 話prefer voice msg,打電話,唔鐘意text,因為要等好耐
我話我相反喎,我鐘意text,因為個人比較慢,鐘意諗下先講,同埋3唔識7講咩電話(我心諗)
點知佢無啦啦發癲屌9我,講左句,唔撚係路,收線啦,wasting my time 之前block左我
第一次係CMB 遇到咁既人
之後block 左我*
其實咁多位絲打會唔會睇自介
依個真 都唔知玩來係咪for fun架咋d人
我玩左一個月倒 啲男仔係feel到係認真想揾女朋友 但好多都傾傾下都無下文
同埋我發覺個個都自稱180 都唔知係咪真
上年玩左手兩個月停左 因為識唔到d岩feel嘅男仔 但約出黎都正常 成日識人太攰就停 今年再玩多兩個月就識到而家個男朋友 一齊左
我會睇左自介先Match同開始傾,相反我覺得好多男仔都無睇自介齋睇相 因爲試過好多次都比人問自介已經寫左既野
恭喜你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞