[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
你試下21個全部like 哂先
咁你會慢慢發現去到邊個級別既女仔先會對你感興趣
漁翁撒網,每日可以like幾多就like盡佢
再慢慢揀同邊個傾計
或者等d女仔主動講野先應
認真問
女仔主動講野會唔會覺得個女仔好急?
agger!!!!
大家都規規距距咁好難有叮一聲果下feel
玩咗差唔多半年tinder(tinder多啲自己age同自己鍾意abc)

有大約四百個match
但其實自己好懶同主要喺想傾計唔喺溝女,所以約出去十隻手指數得哂,同都喺女仔主動叫

其實大學年紀嘅巴打想溝女唔好死日上網睇啲咩pickup line同咩how to text a girl果啲bs, 比啲自信,講嘢大膽啲自然啲唔好覆一句要諗十分鐘,串下適當哋flirt下tinder嘅女仔都會受同覺得好玩

而且大學年紀嘅女都幾得閒,多啲試下攞ig同約出街,咁多位巴打祝你哋好運
自己玩到悶唔會好似一開始嗰嗰好有心機咁搵嘢greet,tinder swipe完就算女仔主動就覆 or 無嘢做就搵一兩嗰hi
on and off用左cmb同tinder 幾個月
Tinder match啲人靚仔啲但相對比較猴擒
所以依家都係玩番cmb多⋯感覺上認真少少
但都識過一個訂左婚都玩apps既仆街
絲我同你一樣呀,出左3次街,但少左d feel
覺得人愈大愈難有感覺
有次做左仆街俾左false hope 人
其實就咁喺apps傾係幾好架,但出黎見面就係少左d心動既感覺,覺得做朋友可能更好
新手上路
有冇咩特別野要留意
Thx
sales
都3張野實衝啦
巴打一定又靚仔又做ibank, 4日就廿個 我幾日先一個, 仲要唔係個個都好engage in conversation
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞