[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
佢byebye我
我都byebye佢

利申:高過佢+係app如實寫身高
笑左出聲,咁都得, 咁明顯一眼見到嘅嘢都可以呃人
岩,當儲經驗升lv, 冇失敗嘅經驗都會成功
不過唔好太上心, 當成朋友嘅心態去就ok,唔好諗住會做男女朋友
好似未match已經可以喺佢profile用咖啡豆解鎖睇
呃到好離譜😂
不過老實講,我知自己皮膚差差地,例如鼻有黑頭、毛孔粗大、又有暗瘡印加些少凹凸洞,都怕怕地約左對方出黎會比左個唔太好既觀感對方,會扣印象分。
不過我都決定遲下keep住個自信心約對方出去,如果連信心都無,真係點識女仔。我反而可能同對方提一提自己皮膚唔好,並唔係青靚白淨既男仔
要好詳細咁講可以打一篇五千字文。先講第一步,

心態。

而呢個心態係會隨著時間而成長/改變,又或者到最後一成不變,都係個人選擇。

我去到現實見面第八個先遇到呢個,好幸運。我希望你唔需要兜太多圈,但我會希望你兜下圈,用呢個app 接觸唔同女仔。

請準備好受傷,但唔好放棄,保持主動同熱心。

你準備會遇上毫無交集既人,會遇上鐘意你多過你鐘意佢既女仔,會遇上你很想留但留不住的人。記住這些人都是過客。

每一次,你要先冒險去愛。因為只要你相信總會有一個人,這個人會回應你的愛,然係再愛你多一些,那就是我的目的。

如果你依家一個人都無meet 到,那就證明你需要改變。
這不是apps 的問題,而是你的問題。there is something you need to help yourself.

同樣,有巴打想知再講。
請繼續
諗話題真係好煩
可能唔同女唔同諗法
不過加d野點都好過就咁hi
0 match
玩左成年 呢排都係HEA碌當睇下女
上個禮拜換左張新相 3日突然多左40個match
玩得耐既記得update下相 我懷疑佢見你耐無update就擺到你勁後/俾D inactive女女你
巴打做呢行?

無做開係咪好難入
同個女嘅傾咗幾日,一路都覆得好快 今日一覆慢少少自己就毒撚心態囉囉攣 我係咪應該唔好咁認真
我係絲,想問下巴打心態
係app識左個男仔3個月
Keep住每星期出街,大家都del左cmb
中間有暗示希望佢表白...
不過最近發現佢玩返cmb
同態度明顯冷淡左
係咪表示佢已經玩厭左我
想知巴打心態係點唸,真係以為會一齊到
Keep住每星期出街都仲未一齊?
係咪妳唔比佢diu (即係佢呃唔到蝦條),佢決定搵過另一個咋?
咁應該冇行了
但你點發現到佢有玩返CMB?

可能相處落佢覺得你都唔係咁適合佢,不過唔緊要啦,玩呢啲apps係咁,要相信下個會更好
i know that feel bro
唯有搵d野黎做,分下心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞