[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
唉 啱啱block哂
下次會醒啲
唔使客氣
我都係無聊先上黎睇下野睇岩就覆下搭下咀咁
我都未有
玩左一個月match 左5,6 個
whatsapp 攞左兩個

不過唔知係咪太7 好多都唔出聲...
好多都打完個招呼之後就無出聲
Block
Block 算喇 隨時比人block慣
之前玩左幾個月,0 match,利申: 男
遇到個女仔講左幾句就問WhatsApp
呢啲到底咩心態?
唔怕遇到壞人?
sales
個女仔係咪做marketing ?
依個真,有d仲主動hi人講野,跟著傾幾句就人間蒸發,心諗我乜都未講就知我唔岩
我都有一個係咁 marketing
個幾句係講咩啊 劈頭講職業個啲我索性hea佢算
唔係sales,係正常女仔,i mean 大家back and for傾左幾句閒計跟著已經唔覆,我真係唔知佢地咩料
日日朝早hi下,瞓前bye下
加秒回既行為會覺得chur嗎?
呢d係咪就係叫痴身?
幾多歲?
多數話自己做marketing, sales 後勤 back office,retail marketing, 美容同教育marketing, 講唔夠幾句就拎WhatsApp, 聲稱好少上交友app
但係同佢地傾計正唔正常咖?
應該無sell過嘢?
我覺得做開sales,啲人多數都會有兩個電話號碼。
做所謂sales同marketing成日問攞電話原因係呢d資料賣到錢,越多資料(例如職業)份野越值錢,你諗下平時d tele sales份cold call list點黎
長知識,見到sales/marketing 直接飛
又學左嘢....不過match 左幾個 有2個直攞電話都未有事.
申利 非sales marketing
有一兩個sales成日喺唔同apps都見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞