[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike

現實係要講出黎
係啊 但我無可能9等佢
到底係邊個話女追男隔層紗
首先,我不會下定論。因為這是你倆的事,維持一段關係
男和女都有應該要做的角色。而且兩人的年齡身份背景及相遇的時機也會影響一段關係的發展。

我會建議絲打你再看一次自己對這段感情的判斷,
如果你認為男生不著緊,你要問自己有多想維持這段關係? 同理,你覺得對方有多想維持這段關係?他會珍惜與你的時光嗎?

既然你"發現"佢重新下載應用,你覺得對方有無顧及你感受?繼,你覺得以後對方會不會著緊你的感受?

如是,你希望這段關係能再走長一點,你不妨直言,
向對方坦誠你對他的看法。假如他覺得你重要,一定會
回覆。假如沒有,也是一個機會去看清他的動機目的和久不表白之原因。

如你也確定兩人只為萍水相逢,青春可貴,不妨繼續尋覓,你找到個珍惜與你一起共處時光,會願望付出時間的對象。
其實之前坦白問過一次 當時佢話覺得未分到真係鍾意定係想人陪

覺得無必要再坦白多一次了
自己都要有d尊嚴

巴打看法好成熟
真係唔係咁易

我都未放得低
有勇氣去面對自己的選擇,可能你現在未察覺,
但他也已經令你變得更加成熟。
未放得低咩?前度 ?咁我建議你刪左app先
但如果你唔甘心既未打爛沙盤問到篤問多次
大不了柒左呢世唔見佢 女追男何來隔層紗
男女都有權追求自己幸福 無一個人決定要人地表白定自己表白先
岩既就出聲
最近認識了一個女仔,由APP第一日開始,都個半月了
一直進展都好慢,一個月之後先第一次約出街
前後加埋已經三次,一個女仔願意見幾次是否不代表什麼?
我總是覺得大家未去到再close的地步,所以一直不敢表態,不知道她的意願
肯出足咁多次都代表個女仔對你唔抗拒
你想再點close啲先?
廿幾個都冇個岩心水?
聽到都心累
flirt既成份接近無(呢個可能我問題,因為我自己對呢樣野有點抗拒)
感覺關係有點回落,更加唔知點升溫
玉子絲打more
想聽多d
我只有人地揀我 無人會揀我
巴打們第一次約出街係咪通常都會請
梗你a啦、

利申0match
摩牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞