[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
it、老師、startup、ibank,正經又有升值幅度既
因為我自己都搏命勤力升值自己個人工或其他條件
律師醫生反而唔會多諗 太離地 我又襯唔起
倫敦金唔考慮
下咁慘 我20頭偏好大年紀去撒嬌
即係系統會將28-30女優先出現係30歲男士目前
Startup都ok
Ibank擺埋落教師同一類
可以set filter,但發現唔係成日work
我28 set filter 22-27 偏好年紀細啲 但係match到嘅都係偏近27

想識啲稍為懂事嘅妹妹仔
識左幾個 一半都係player 易沉船真係唔好玩
ok啦 想講可接受範圍廣
我急住嫁可能又唔同
咁做政府又點睇, 假設係中級公務員
會有仔寫自己做倫敦金?
可能就係無聊睇下自己match唔match到人
市場調查
有啊 寫自己金融 我會直接問係咪倫敦金
佢否認唔到

我d妹妹仔黎講,睇男仔月入35-40k已經非常ok
30k但會進修,有升值空間都好好

我唔知中級公務員幾多
你係咪冇icon/icon好柒呀?柒就算吧啦
你幾大呀?咁緊張對方搵幾多錢 你唔係搵拍拖對像,而係結婚對像喎
一張icon
問你幾歲先啱.......拍得到拖邊個唔想結埋婚......
拍拖一個, 要好結婚再搵另一個呀??
其實有咩問題 下一個拍拖對像隨時係結婚對像 網上世界唔同現實世界 既然有得揀 係人都會揀擇
係咁殘忍
睇人工睇到咁重要 但妳唔掩飾都好過d造作既
咪係囉
男既都會睇女人有無樣胸蘿腰
點解女人唔睇得錢?
佢完全無呢啲要求你先驚
d姊妹一同佢講話自己男朋友搵仲多一腳飛開你

如果一早諗定個薪金基準
難動搖
完全無諗先危險啊大佬
我係真係搵結婚對象架啵
預拍下拖會散咩
失戀成本太大 有啲傷到一年都未好得翻

你唔諗錢 你越驚 呢個問題越會搵你
係得16-19歲女仔完全唔考慮錢

但20歲開始做嘢就會俾身邊好多野動搖
我自己就有個基準,我自己如果係嗰個歲數達唔到嗰個目標,我都唔會要求對象有嗰個目標。

大佬你都唔想成家立室 個女仔永遠都搵12k 文員仔
真係養唔到家 除非你極有錢 女仔搵幾多唔關你事
睇男仔揾幾錢我覺得無問題
正如我知對家係例如做醫院admin 既
我都係會close file
呢個純因為我廢only, 自問carry 唔到人,如果我10 萬,8 萬一個月就無所謂
同樣我都講過,再夾都好,個女仔太高人工我都識趣自動收皮算
人工當然緊要既,我係男都會睇女人搵幾多,不過竹門對竹門啦,唔好相差太多
應該係22865-70090
個range 好大
第一個問題:係呀
好辛苦,個個都差不多咁答
我完全唔enjoy

第二段:同意,我都係咁架
唔親身見又點開發話題
哎所以依加都唔玩啦
呢啲咪對方零input無心傾。我會放棄
可能有人話你開唔岩話題 但係我有試過不斷轉下話題 都未曾試過由無心傾變想傾
有啲人話想揾傾偈 其實似係想有人揾佢傾偈
醫院admin 即係EO 個啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞