[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
你本身係咩人 嗰profile點寫咪match到啲咩人囉咁撚簡單 呢個app都係物以類聚
咁又唔好咁講

有時係個dept唔肯出更高rank既post去請,咁你想入行做唔做?

同埋啲EO rank要求越黎越高(競爭對手勁左),普通一個大學生除非好sharp,都好難爭下
巴打已經講晒重點
巴打通常第一次約個女仔出黎會去做咩
有位填月薪既咩
姐係我填職業係ibank咁
無理由覺得我得10k掛
沒運氣就咩都係假
cmb打手post?
咁cmb係識「真」女朋女既好地方黎既,上面有位巴打講既野我認同,呢d apps有好個好處就係俾你學下點同異性dating
講起個app嘅運算 寫app個條友想多人玩(多人課金)就要幫人提高match嘅機會 照計如果match/被like嘅次數低 佢會suggest番啲一樣少match/少被like嘅異性比你
因為個app就算suggest堆靚女比個毒撚like 都無意思 唔會match到
如果係靚仔靚女咪反之亦然

我都久違心動嘅感覺
前幾日down 左個app 依家match 左十幾個到,但冇一個傾得耐 係咪我太毒唔識講野
我覺得玩交友app無可避免樣行先 起碼樣無得厄(P得太過份/假相/自拍角度高手另計)揾幾多就除左醫生教師紀律部隊護士個啲有公價 其餘工種唔係同行都無乜概念 唔通個女仔一開波就問你月入幾多

不過一有絲打話想揾個高人工 又比連登仔鬧臭雞 搞到變禁忌話題

有無絲打玩交友app會chok人地揾幾多
我又未遇過so far
見到有個女仔個profile睇落去 大家應該會幾夾
可惜佢應該無like我

生得唔高是原罪

Travel, stargazing
我158
佢147
女仔無論幾高都想揾個17x up
灰左
唉 好難識女仔.
玩咗一個月,就算對方外表唔係鍾意嘅類型,但profile 睇落正常都會like, match 咗50個左右,冇主動同人say hi, 傾到一星期嘅一隻手數得哂,chatroom 完咗繼續傾得兩個

match 多啲人傾會冇咁容易上心

利申:真絲
女仔係咪每日max 5個可以選擇全部match 哂?

其實之前有人講話MATCH得多會比D 多人LIKE既我相信係真既
因為我自己都感到呢個PATTERN
就係MATCH 得多,之後個幾日派比我既人
自己心諗9成都唔會LIKE返自己(學歷/工作/外表 同時備有既女人)
者係我自己都有自知之明
你比個doctor、律師、PHD我
又或者背景係非一般家底既人

你話唔靚都仲FF下,個樣係中上級既,真係唔好玩啦
仲要有一排派比我既全部都係呢D人
要快喇,係夾嘅兩三個月咩都夠,再拖會攤凍
通常都係睇戲食飯,但我prefer先睇戲後食飯,咁食飯嗰陣時起碼可以傾吓套戲有啲話題
應該都有咁嘅運算方式,受歡迎嘅就match返啲受歡迎,冇咁受歡迎嘅就match返啲冇咁受歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞