[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
我都係因為工作圈子無乜女性,所以用cmb去識
不過無了期等match,又或者match左但其實對方係無用到個app,係好令人泄氣

我終於都驗證左一樣野,就係個女仔長期已經無玩cmb,但cmb個系統真係會幫個女仔自動按左like,然後等大家match到,match左個女仔,去到第5日佢先覆我話佢好耐無用cmb,既然佢好耐無用cmb,咁佢無可能按左like
你只係見到佢profile 咋wor....
Cmb大把人啦
傾左計先啦
得罪講句
match親d教書既都係古古怪怪
希望單身既絲打、巴打齊齊搵到那個適合自己既人啦,早日脫離單身
睇黎我自己有排先搵到
係cmb識到男朋友,拍左兩年幾喇
不過app真係咩人都有
各位巴絲加油
人越大就越難鐘意人,通常都係睇左様先。
咁當然乜人都有,最緊要戴眼識人呀
好羨慕絲打搵到鍾意既人
佢地好受工作環境影響, 真係有意識呢兩個行業的女仔要付出好大勇氣同耐性

利申: EX係RN
我又無乜咁諗, 人地都無嫌我職業
傾到咪傾下囉
唔係嫌佢職業
係傾傾下覺得佢古古怪怪
當然佢都應該覺得我古怪
咁咪算數啦 當無識過
都係個句 有心傾嘅少
Match到唔代表啲咩
玩左一星期 match親嘅都唔會主動say 個hi 好啦算 我主動hi啦 有啲都可以唔應
反而我去比豆嘅match肯應仲傾得多
我都係 match咗2個 都無人主動出聲
唔應你有機會係對方根本已經無玩cmb
係呀 而且有心傾係講緊雙向溝通個隻 即係唔係下下都係由另一方主動搵或者出聲先,同埋唔會一問一答,會願意自己分享下自己生活
你地第一次約女仔出黎會去邊類餐廳食飯?
早排有個傾左一排都ok,
之後佢約我去食譚仔,
我唔太想食之後佢話不如吉邊,
果刻我唔太想理佢,
唔係價錢問題, 係氣氛問題
可唔可以唔好去要搭台或者要有排等位既地方,
我想同你好好傾計呀
最後我話想食撈檬, 諗住起碼間間都可以坐得好D
今日都係零match
我都係,我試過一次唔hi,佢成日都無搵我,直到我搵佢先覆
但我搵佢,佢又會應,究竟係點架
但佢地唔係discover個邊㗎喎 supposed應該係佢地like咗先再會比我揀 咁即係你有on過㗎? 真係唔太明依個運作
咁岩嘅,我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞