[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
其實都幾多女仔做護士RN或者教書
但咁高人工會唔會要求都好高

雖然都知道人工低的話,現實或者玩app都係收收地皮
好難講 有啲未必介意收入低過自己既
其實護士唔算高人工,但護士又會有另一d問題
教師就真係高,普通小學教師下年全民學位教師
人工又再升
已經唔講中學教師(CMB好似小學教師比較多)
教師宜家幾多人工?RN宜家new grad都成3皮幾
不過護士普遍都比較粗魯,可能工作需要
27k? fg
多數講人工我都會話人工呢5-6年會低過佢地, D 女仔又唔會唔理你wor, 我諗都係睇你點架姐
真係好想識到有一個人係朝早肯主動同自己講聲早晨
如果每次都係單向 都係自己主動講先 睇黎對方無咩心意想有任何後續發展
好想同各位巴打講
Match到唔該講野
唔該唔好淨係hi
一日到黑都收到hi hi hi
唔想回都係人之常情姐
巴打定絲打?
其實我諗絲打喺講早晨方面係咪應該要被動?定其實無咩所謂⋯⋯
又唔想搞到自己太chur......
我識既好多人都係咁 都係我主動
我係巴打呀
但係因為真係日日都係我係whatsapp主動搵對方先,之後就等佢回覆
太耐見佢唔覆,又想搵佢睇下佢做緊咩,不過我都怕咁樣好chur對方
我係絲 反而我係主動講早晨/打招呼果個
所以真係想間唔中對方都可以主動下同自己講聲早晨呀
至少大家咁樣係雙向溝通,成日單向會令到自己慢慢想等下一個出現算
好絲打👍🏻👍🏻 我都想遇見好似絲打咁既女仔,因為好少有女仔肯咁樣做,我都同對方就黎傾左兩個禮拜,佢都有主動講過約我遲下出黎食下野咁

不過係傾whatsapp個到有些冷淡
中肯呀
好多時都係男覆返我尋晚wts, 然後我第二朝先睇到
咁我就順便講埋句早晨囉 有時都想佢主動同我講
有次我幾乎全日都冇再揾過佢 然後佢晏就搵我 話啱啱開完幾個鐘會,咁其實係咪代表佢都有啲care我?
至於佢有冇同其他女flirt, 我地有間接問過嘅,佢問我仲有冇喺apps傾,我如實答冇啦。之後我再問佢,佢都話冇再上cmb.
咁其實代表咩呢。。。。。。
其實代表你唔好太有期望
點解
代表你諗得太多
即係好事定壞事,有冇得繼續觀察落去⋯
依個仔係難得啱傾正正常常
個男有好多選擇,有興趣想發展既男仔多數秒回,紅巴
始終未見過面、未相處過,都唔可以話代表咩
不過如果佢真係無再上cmb,咁都證明佢認真想同你有得發展落去
唔好太上心啊
照樣去正常交流
但唔好太大期望
因為真係好多不了了之既例子
如果你都出黎做野,你都應該明白有時工作真係好忙,就算有空閒都未必選擇即刻覆你先,你平常心啦
其實大家信唔信真係有緣份呢樣野? 係呢一刻都未有男朋友或者女朋友既巴打同絲打,你地係咪覺得緣份未到,所以係cmb未遇到?
如果唔信就唔會玩啦... 只係想有多個機會識人,因為工作地方﹑生活圈子中真係冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞