[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
呢樣唔止apply落app 直頭現實世界都係喇
Metoo
好疼
Match得你都叫入圍喇 就算揀唔到最top 都仲有比較top個班 本身基數大,想揀都容易
真係咁易咩
傾唔難 但keep到又互相岩係難d
而家d人好無耐性咁
玩到心好攰
分別玩過tinder同cmb一年。tinder match到唔夠二十個同埋遇過美容雞。cmb返而match到超過100個,同埋啲女多數都真心。

一個唔得咪繼續下一個囉,總會搵到一個大家都真係鍾意對方嘅!
你個名
唔夠仔
多啲高質仔仔玩cmb得唔得
玩左成個月得一條女match到
仲要match完唔講野
使鬼幣咩,每日送比你個堆人like哂佢,跟著就掛機等match,有人想識你自然會match你,你用幣買人番來人地沒興趣識你咪一樣沒用
玩咗一年,match過無數咁多人
交換到contact嘅有超過20個
但實質上有出到街嘅一隻手都數得哂

我係唔會主動hi人,但如果對方hi我我係會覆
能唔能夠傾落去就睇對方點樣開話題

巴打成日話啲女傾兩傾就唔覆 好無誠意
我想講 我遇過有部分嘅仔都係咁
都係果句啦 對方唔係只有你一個choice
無人講過同你match完傾得開心換到contact一定有下文
就算出過幾次街曖昧到極致都可以無結果
所以 玩交友app勿認真 最忌沉船

利申:同我交換完contact果啲我隔一排就見到佢地有拖拍,所以話呢
心好累
你識唔到女咩
唔識就咪9up啦
女仔除非係終極豬扒無人like佢
否則係每日show 7-8個like左佢既男仔呀
我都遇過佢地好快有拖拍
我試過半年前既女仔 佢話好少開app
個app都會話你知你要排10日以上隊先會到你
叫你課金插隊
呢個真 你估個個都肯花時間日日傾咩 初頭咪會 遇到再好個你既 你已經say得bye
Cmb啲仔幾高質
約過兩個出嚟見
以為自己今次終於有戀愛嘅感覺
但原來兩個都係player當我狗咁撚
樓上講得好啊 認真嘅人真係玩到心很累
乜原來個個都一個月match幾十個架
我一個月都唔知match唔match到一個
原來我咁差 睇黎都係唔玩了
我之前match 到條女一開口就叫我轉ig 傾計,check 過係正常,但我無ig
好多都係match咗唔應機 玩到好攰
其實cmb 係唔係有每日like 嘅上限?再like 就要用coffee beams?
利申: 前user
唔同你訤,你自己上返去官網都睇返人地點work。男女都一樣
佢每日派廿一個俾你,like 晒ignore晒就等聽日。你喺discover 見到嘅先要俾beans
點player法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞