[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
我會用請食飯去睇個女仔係點 通常第一餐會揀d正路餐廳 每人大概$100內
對個女仔有興趣就會主動話請 再睇下個女仔咩反應 如果佢擺出理所當然樣既就會next
有返咁上下質素既都會主動話比返錢 到時就可以話唔洗 再借機會約下次
玩得依d apps既 唔係你揀人 就人揀你
點都係揀 咁不如揀個好d
第一餐就好理所當然覺得要請既女仔 咁你要預咗之後都要請 有咁既覺悟先好繼續約
真係得啖笑 請食飯嘅意義根本唔在於一餐值幾錢嘅飯 而係一份心 同個女仔揾幾多都無關 個女仔揾幾多我都會請(有心發展的話)
你確定個女仔都係同緊你交緊心
小心飯托妹ching
我自己就buy通常做左女朋友先會請
不過請食飯試女仔呢樣太弱雞,不可以作準
乜都驚就唔玩app喇
比飯托妹撚出去個班就on9喇擺明 傾幾句就出 仲揸哂主意去邊食 正常第一次約會個女仔對食咩都無咩特別意見
真心 First dating就請女仔食飯都一樣咁on9
啱嘅,甩頭髮係要慳啲錢去自救嘅
發現佢個profile唔同左
可能佢都無考慮過驚我發現
所以要顧惦自己先可以請女仔食飯
你贏
但係佢啱呀,甩成咁請幾多餐都無用,不如慳番啲錢嚟植髮
等你個人成熟左就自然理解到咩一回事架啦
請定唔請從來都冇準則,只係發自內心做。
但換著係我,我千揀萬揀咁多女仔,約得出黎已經係最想見既人
之後就算做唔到情侶,我都多謝佢花左時間黎陪我,分享佢自己既想法,故事
所以我點都會請個女仔食飯當答謝佢
或者掉返轉頭諗你覺得係飯腳,點解你仲要衝出黎呢?
總有人凝住啲女係會貪佢個餐飯
明明啱feel合眼緣先約出嚟,請又有咩所謂

係要吓吓都覺得人地搵你笨,你點都唔會有進步
約出黎先見到真章,隔住個mon果種合眼緣 出到黎差落太遠 咩mood都冇 所以基本上咩女都會試下約,即使profile唔好
點先分到佢係搵SP定認真發展?
我遇親既8成都AA
1成爭住請我
1成冇打算比錢,就我比
做男人就大方啲
第一次見面請下人食嘢
又可以俾到人gentleman 感覺 無咩所謂啦
利申:巴

基本上我係預左請,咁個女仔問番話AA先會AA...
請客叫gentleman
正常男仔都會俾既,留個好印象點都好喇,嗰少少錢,利申:巴
其實本身我唔會志在餐飯
但其實想睇個男仔會唔會付出少少先
下餐飯我請飯又有咩所謂
請番
咦,係叫春post過黎
下餐請番或者飯後下場睇戲食糖水請番
其實有時睇到某啲連登仔嘅reply就知點解佢地會溝唔到女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞