[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
佢有個功能係俾你上載兩張類似嘅相,比其他user投票
有冇用過?
玩咗成年
出來見過十幾人,通常傾兩星期就出來見
有一半都keep 住做friend出來飲飲食食唱k睇戲
都遇過有女人係搵sp, .好彩未遇過sales
不過遇過好幾個,出來見一次已經問會唔會結婚/同佢結婚,真係嚇親我
又講明一拍拖就要結婚
擺明搵人埋單
正常,樓主可能好靚仔or狂like先match到咁多
CMB每日派21個免費囡囡,我先like得2-3個,好難match到人
啲女一係太高質ABC仲要似好撚有錢,一係豬西,一係姣西(好多泳衣/性感相),全部like唔落手.........我太揀擇
最怕又要日日hi我
之後又要得我單向講野
問佢野又hea 答
咁就咪撚日日hi我啦
通常好好傾嗰啲,都係衰面試
我每日like2-3個,玩左兩星期都match到4個
CMB係好過Tinder(如果認真搵另一半),起碼D女個個都大學畢業,有份唔錯嘅工
Tinder太多MK妹/低學歷/保險/炒金 啱班MK仔玩,呃下西diu
要用400粒豆 買番個結果
自己同自己比好似無咩用
如果真係好女仔好搶手。通常都係玩左個app冇耐已牀經搵到男朋友。感覺上多match又玩得耐嘅女仔好多都係好高要求嘅港女
可以比較下邊幅靚仔啲
例如一幅抱女一幅抱狗,邊幅吸引啲
你無錯 只係玩app比嘅係 你抱狗吸引啲定我抱狗吸引啲
都橫掂擺左自己張相上網 有機會接觸到咁多人 比著我係女多match 都想揀個好
咁如果我抱女吸引過我抱狗,緊係我放幅抱女大你個抱狗啦
Premium member有個功能係顯示4樣野
Active within 72hours
Chat rate
First msg rate
Average response time
Match完唔講野 可以拉低chat rate 同 first msg rate
咁就顯得自己高質
識玩肯定咁玩
你自認係高質絲打就留tg 我同你手動match
我唔會狂like喇 起碼like左個啲 如果match到,大部分都會有動力傾下偈
當狗咁撚 姐係點 可否分享下
可唔可以理解為 出黎見真人 大家都冇乜feel 就變左玩伴?
其實match到好多人果d你地profile寫咩
佢地個個都以結婚為目標,我唔係
我份人好易夾到人玩,所以keep 住friendzone 算
我肯傾架 不過比人say bye 。攞過兩個女仔WhatsApp 一個傾左三星期就已讀。有個傾左一排 個女仔無乜input 我自動投降 或者仲未揾到個有心傾

係攰架 除左迫自己唔好咁上心都無乜辦法

我覺得其實有心傾 傾咩都得 有無話題都係偽命題
佢地年齡層?
我諗高質唔係指低chat rate , first msg rate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞