[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
same

好睇運氣,同埋如果樓主係男仔就要主動d
d女女咁多match,如果你match完又唔出聲人地都唔會so你,會應左主動出聲果d先
得個hi梗係唔理你啦
d女日日收咁多個hi,理得幾多個
有女女同我講過好憎d人就咁hi完當講左野。明明self intro寫左好多資料,都唔識諗d相關野黎講下,證明個男仔無乜誠意

咁既情況……
同問
玩咗1年,match唔多過20個。出到嚟食飯得2個,而且都係唔成功.........
一年無20個,咁又失敗左啲wor.......
你background點?U grad?做緊乜?幾歲?
又target搵邊type囡囡?
人地已like 嘅都可以match 哂,suggest 同discover 加埋每日有10個左右,如果對方未like 就會叫你課金
知啦
我好緊張
你寫埋出來? 宜家啲人咁直接
U grad,目標都係U grad同睇樣,高妹。因為自己身高過米八。年齡就唔自爆喇
唔知點解大部分約出黎見左一兩次我自己團火都會熄左,早一個月識到個空姐,以前有機點知又冇再睬我
約出來去邊?
係咪你食飯AA呀? 定係太猴急睇戲果時手多多?
其實呢啲係雙向既,都係睇下雙方係咪想keep住個關係,甚至想更進一步

如果兩邊都有input會keep得耐好多
同埋講多啲,識多啲,擴闊下啲視野同圈子,之後應該會好啲
唔好話我知你約人去金鐘M記
我車左去青馬觀觀景台,搭下膊頭啫
第一次就搭膊頭唔多好……
好似懶熟咁
Well 都冇下文就算喇
通常出3-4次街+氣氛ok先順水推舟會無咁odd
例如,去d人多地方時/過馬路時輕輕搭一搭,等大家唔好走散果d,出師有名
我都唔記得做乜要搭佢,可能係臨走行果下掛
第一次見就搭人,應該衰硬(假設條女係好女仔)
你搭得人就好心抽埋水啦,反正無下次,條女應該唔撚再應你
咁又冇定嘅都係講feel啫
第一次出黎 除左食飯 睇戲 仲有咩好做
睇你見幾耐同幾多筆直
For example 呢
可以去下d景點睇風景嘅,但係要識揀啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞