[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
有時係我有時係對方extend
Sor我講番清楚d先 交換wtsapp有時會係時限完結前,出街就可能係交換wtsapp後兩個星期左右啦
你自介打中定英
我都係 通常都會轉番英文但已經覺得好 odd
你 hehe?
點高質法
自介英文 但傾計就99%中文
heshe
個個讀到書又中上樣又好似幾funny咁
藍絲
點 funny 法 想學下點執下個 profile
女仔個版面係咪一堆 like 左你既人排住隊比你揀咁?
幽默感依d天生嘅
相都睇得出一個人幽唔幽默
不過靚仔咪再加分覺得更加fun囉 哈哈哈
係呀,Bagel果度一堆,探索果度又另一堆⋯
究竟點先可以吸引到女仔既注意力
個樣好幽默
睇到個post好奇去開左acc玩左4日,有20個match左右,感覺上易玩過tinder,啲女仔主動好多,有幾個都會主動say hi r野講

不過普遍年紀大d,大部份都係around 30歲,唔知個system係唔係會派返同自己差唔多年紀既bagel比我,我自己都30
好少見到女主動
玩左幾日 啲仔係咪鳩like
Match完都唔講野
我都係好奇開黎睇下,都冇乜打算認真傾,呢4日都有3個女仔hi我

我覺得三十左右果d會明顯主動d,覆得好多好快,仲有d chur
因為廿頭嗰d排哂長龍,巴打有人hi,即係靚仔
約得到十條女出去
師兄都一定好撚靚仔
普通啦,我覺得同d相有關係,放d旅行相,生活照,鍾意做運動就運動照,一張正面大頭,一d全身,總之就顯示得outgoing d,女仔都係鍾意呢d,人地又易搵話題
反而錶車show肌果d我覺得係低級做法,唔係個個buy,我有做開gym都冇放除衫相😂
肥唔緊要,出半身,最緊要整整齊齊,企企理理,唔好油頭粉面,肥都有人ok,d女仔同我講
講真有除衫相真係唔敢match
真係好多Match完唔出聲 再唔係就hi完無下文 唔知想點
可能人地集中幾個傾緊,唔想分心
不過基於禮貌我都係會覆一覆

總之玩呢d唔好太認真,太上心盞自己唔開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞