[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
準備約囡囡出去
怕會俾人彈
自問唔似連登仔咁靚仔
但啲相都好真實
如果囡囡肯出去係咪即係外貌上接受到
高度如何?
好多人都會呃高度

你約既女係邊個age range/樣既level?
唔同age range接受能力唔同
178非瘦撚

約個囡囡25歲
好驚佢見到我個樣會失望
178都夠做既
係有d人16x謊報17x就會好失望囉

咁巴打你幾歲?
正正常常皮膚唔係太差應該都唔會好失望既
唔知男既彈鐘多d定女既多d
點為之離地?
好多女仔似ABC,唔牛津/劍橋都HKU,係ibank/大公司做,全部旅行相唔係日本韓國啲cheap野,係去歐洲
我亦都開過女user account去睇男profile,好多都高大靚仔有錢,似富二代,讀哈佛牛津,間屋千幾呎,全部係飲飲食食歐遊相
個App係比呢兩堆男女做matching,唔係比公屋仔窮毒文員去溝MK妹
希望約會成功
巴打第一次約app識既女出黎?
唔洗太緊張既
咁唔怪得會match唔到啦
睇黎我都係刪app算
大概前前後後推薦左六個朋友玩,因為經cmb 學左好多
待人處事的經驗,亦搵到個好鐘意我既女友(一年)。
雖然apps 已刪,但係如果有巴打想知點做,我再講。
Agger 同過唔同女仔傾計 就會大概知道佢地鐘意食咩,平時fb ig多數留意啲咩果啲 之後自己都留意下 就會容易啲同新識既女仔有多啲話題
玩左成但月都冇match到過人
有無人試過係cmb約男仔出黎
真人身高矮過佢聲稱
我試過match過一個話自己176cm
真人頂盡165cm
其實男仔報大10cm common嗎?
真係好鬼離譜
報大5cm都好過份,佢報大10cm當d女仔盲架?
男仔揀like嘅時候可以順便打多段msg做開場白
無錯,第一次唔好咁大期望,好大機會失敗的,約多幾次,溝通技巧就會愈來愈好,離成功就愈來愈近
唔係可以用咖啡豆解鎖睇有咩mutual fd 咩
咁又無咁誇嘅,正常人都會將會佢好嘅一面show出嚟啦,我都係擺歐遊相,事實係自己反而無去過台灣東京呢啲,唔代表啲乜

不過我都認同玩呢個app嘅人啲條件普遍都中上
我自己就如實上報,其實我覺得男又好,女又好,都唔應該呃得太誇,否則見真人嘅時候反差太大會好反感
10cm真係幾誇張
係咪見面就即刻byebye?
冇啦,冇寫職業,身高175,冇歐遊相😂
今日我開suggested黎睇,果度已經有6,7個寫住she likes you,discover果度有4個,果d你肯like就即刻match到

我都係覺得揀相好重要
終於match到一個覺ok 不過人地做啲高級職業 怕配唔起....
申利: 唔靚仔 無父干
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞