[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
絲打 佢可以睇返之前傾過啲乜野加嗎 又或者記性好呢
其實都係想有個保障 呢個如果突然玩消失 至少仲有第二個傾緊呀 不過真係同時最多同2-3個好啦
我覺得重點係對方有興趣傾落去 深唔深入都係其次
怕記錯咪睇下之前傾過咩
可以對住坐 坐得耐唔會比人趕 坐得舒服 唔洗搭枱先喇

譚仔就
面對面傾計,係講緊約出黎個陣定用視頻?
一係咁講 如果重視呢個人實記得佢講過咩 就算唔記得事前都温下啲history

如果只係求其約出黎 咪唔會在乎自己有無記錯
竟然有人主動嗨我

利申:毒撚
咁好
點解我遇唔到咁好嘅絲
我覺得無規定一定要男仔開聲講早晨打招呼先既,但我會留意下係咪日日都係我主動佢再覆,如果係既話我會諗下其實對方係咪禮貌上打番招呼,而唔係真係想開話題傾計⋯
玩左幾個月,
由一開始唔會主動say hi 到最近終於試過約出黎見面,
都遇過幾個sales,
一開始同你傾其他野慢慢就開始sell
其實越玩越覺得冇乜用,
不過個app 係度又會每日入去望下sosad
係cmb約過一個男仔
臨約先知係三師之一
個下都驚對方好高要求
見面個陣都幾多野講
見完面wtsapp多左
仲約緊下一次見面
但約左三個月都未約到
佢由初初日日覆
變到依家有時一日覆一兩句
跟住隔成個星期/2個星期先再搵我
搞到我都唔知係咪已經冇左下文
初初都上心 依家已經係隨緣

p.s. 絲 都幾唔想對方下下都用英文
小心sales
對方似轉左目標啦
我同你match囉
隔左幾耐先 可能人地忙緊呢
聽講有d係已經冇玩 系統自動幫佢like人
試下update下個profile refresh個system
match我
試過match過一D又靚仔又係醫生既男仔, 但覺得自己比唔上佢...
易d match到活人掛 我都係聽d人講
暫時我都未試過say 完hi冇人理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞