[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
堅持用英文個d 我多數都skip
不過呢樣野的確可以幫佢地自動過濾一班唔及格既人既
Cmb 係咩app?
點search?
Ching你完全拆解到佢地啲套路
算啦 已經冇再玩
情願單身都唔想比人撚

依加專注事業仲好
至少可以控制到
我答錯線
我係絲黎
識到,變左ex啦屌
Hi
同巴打一樣 圈子細到識唔到女
無玩過交友app 可行?
但諗唔明唔講野唔真心了解嘅話match來做咩
衰撚過單身
唔想拍拖可唔可以down聲先
唔會怪你
但可唔可以唔好flirt到我話鐘意你之後
先話係戀人未滿
先ghost我
好hurt架
我真係好好好認真的
你ON99,未見真人就話鐘意人 你心態有問題姐
我係CMB識到女朋友既,佢好高質
係cmb識,就快一年,淡過白開水
Cmb係,但妳唔好咁大女人啦,妳自己都對人有興趣至like back,不過咁講,妳撩人傾野人地都未必覆,有時大家match到係雙方互相亂like既結果
唔係喎,俾得女仔揀既男仔已經like左個女仔,基本上女仔like back一定會match,呢個同tinder唔同,cmb傾向以女性為中心
同時最幾2-3個,太多傾計質素會下降,所以有時match jor 都再揀黎傾
Coffee Meets Bagel
女一時時,都唔係咁多靚女,如果男30歳,cmb會成推d 28-30既女仔俾你,個filter一開始係唔work的
其實仔都未必少match,佢地match完都會揀
同20+傾計,有冇可能,都係人地搵野講妳求其應下咋?我試過同時同4-5傾,發現同時4-5個人text我要我覆會好煩(唔知點解一係唔傾,一傾會幾個同一時間搵你),對話質素會下降,覆得慢會俾女仔問你係咪溝緊其他女 ,我打字已經叫好快果d。所以多數同時keep2-3個

同埋,玩呢d apps有班女仔有個特點就「話」想識朋友想搵人傾計,但佢地從來唔會搵野講
咁咩職業會令妳like
同路
2個月左右Match 1個
仲要係肥婆類
最搞笑有啲堅持用英文 到某啲位唔識用英文表達 又夾幾隻中文字係句英文度
其實女仔用英文真係好普遍,當中都有高質ga~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞