[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
個男仔深信左毒撚千祈唔好有自信果套, 其實我聽落覺得佢唔錯的
做兵咪請囉
一個女仔願意見幾次已代表不抗拒你在她身邊。
你不知道她的意願,但你的意願有很明白地透過行動告知對方嗎?

你可以假設下一次見面是最後一次,有沒有一些事或行動你會想去留住眼前這個人? 作為男性拖拖拉拉,自然對方也會拖拖拉拉。如果你認為對方不值得你去做多步,也不要期望別人會進一步。

進取一點,或者會受傷/被拒絕,但也會令對方明白你的想法。

記住今次不做,就未必會有下次。
到埋單如果佢完全無動作要夾返錢好難開口喎
好明顯佢係嫌A矮啦
其實可能佢都係搵個藉口耍走你啫,好似你耍走A咁
通常都請,但會睇吓個女仔係咪港女咁老奉要你請,係嘅話冇下次,不過通常佢哋都會扮下嘢夾返份
我自己就唔請,費時做壞規矩
其實幾百蚊真係無咩所謂 第一次我點都會請 點知第2次都係連扮夾返都唔扮
點知第一次請左,約唔到第二次就笑左
其實請第一次都唔係為左約第二次啦 不過巴打點叫佢地夾錢
唔駛太怕,找個自然的機會去問,也記緊給對方一點時間考慮。你們的關係只會向前,不會倒退。
我好多match
但係我自己想玩下ge性質姐 識個朋友冇壞
點發現?
真係聽到都心累
玩咗年幾尋日終於match 到sales

講咗唔夠6句就話whatsapp 傾

主動同我講自己做marketing 美容

問佢公司係邊就大角咀

即刻收咗佢皮!
More
Btw睇你打既野,有啲想識你
我地相認啦
請都係想繼續同個女仔有來往 唔預有第二次約會咁第一次請黎做乜,真係扮gentlemen咩 試過約完一次都未有第二次就無端端比人block左,咩都無做過得罪佢傻的嗎 雖然果埸約會唔係食飯見面,我覺得好女仔根本唔會睇重首次約會男仔會唔會請飲請食 cmb d女仔本身都有番工,AA其實都好正常
錯啦 唔係幾百蚊問題 係個人原則問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞