[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
巴打 求圖
咁又唔好,廢事佢放返我啦
聞到味係sales就唔會傾 完全唔想浪費時間係佢地身上
其實app只係一個渠道俾你識多d人,到接觸到之後都要靠自己,唔係包生仔

所以如果你現實係毒撚,同人無計傾,唔好覺得玩左app就會變得好受歡迎,
你依然會係同現實一樣無野講,少人理,除非你改變你自己
3-4萬既女就搵5-6萬既仔啦,你揀人人揀你
巴打 咁你覺得啲人嘅質素係點? 正常?
我覺得除非條女係好拜金又蠢果種,如果唔係見到你職業太好都會有戒心,特別而家好多騙案

例如你寫自己ibank,就算係真既,對方都會諗,條件咁好都用app搵女?會唔會係倫敦金etc

反而有d寫自己係clerk,出到黎先講自己係醫生果d可信好多
P.S. IT同Engin等毒撚職業不在此限
因為身邊無女都正常
如果寫clerk 我諗唔會match到人
有架,唔係個個上去搵結婚對象既
有d廿頭,純粹想拍下拖出pool,未必咁睇重現實條件住

同埋有d人寫就話自己clerk,有d其實係比較專業既文職人士,例如com sec/paralegal

低調撚可信過高調撚
玩過幾個月
死毒撚唔多Match亦都唔識講野, 剩係約過兩個女仔出街
第一個約咗第一次已經覺得唔係好啱傾
佢對我又明顯冇乜興趣,所以收皮
第二個可能係我自我感覺良好,我感覺佢對我有啲好感
約過出街之後佢就間唔中會話想去邊度邊度食野
個輪我咁啱返工個邊又有啲忙,返工時間都唔睇Msg, 覆得好慢
後尾佢直頭好撚直接咁講做咩咁耐都唔覆佢唔約佢
個下我覺得有啲Chur, 加上又唔可以話鐘意咗佢,就變到更加少覆
結果最後就冇再Contact
毒撚都係安守本份做毒撚算
之後先知道係醫生可能覺得距離好遠
當然好難遇到啦,但唔係無
唔關事,純粹唔夾姐
你睇大劉同甘比就知,其實無咩距唔距離遠
巴打 唔好咁揀擇
不過跟隨本心好重要
呢個係咩玩法
無玩過CMB 不過玩過其他 EG.SWEETRING同TINDER
同現任女朋友係SWEETRING識 識左十日就一齊
呢家1年幾
都係果句巴打一定又就動又靚仔
岩架 同校 同系 同齡 同行 都可以距離好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞