[交友app]有無巴絲玩cmb 可以分享下經驗

1001 回覆
14 Like 46 Dislike
Cmb課金作用不大
好似係冇分「主動」「被動」,大家互like 先開chat room ga bor...
直落酒吧識人
我覺得cmb已經係最好 因為限住like同match嘅人數 降低個turnover. 畢竟easy come and go
唔係ga.
好耐冇玩,嗰時每日放21 個對象,你要自己禁like / ignore. 女仔嗰邊都係一樣。當男女雙方都like對方之後,個app 先開chat room 俾你傾。

咁樣有時係男like 先,有時係女like 先
女仔好似無21咁多
唔知。

利申:冇扮女人玩過。但大致隻app 應該係咁work.
sorry淨係玩過 .sweetrings
CMB 啲豆只係俾你喺discover 入面,揀多幾個 popular 嘅對象。另一邊見到你個profile 時,佢會知道你俾左花佢。
聽說一天最多5次 因爲個app想搞難喲match機率
咁樣會令人想課金
巴打一定好靚仔 我半年先得10幾個
試下探探,大把人同你match
我玩左成個月先成功match到1次咁大把
探探好多都p得太over
Match 機率高唔高應該係睇你個profile
佢limit 左對象嘅數目係幾好,咁可以focus 點同matched 左嘅bagels 聯絡。咁玩呢個好過玩其他app e.g. Tinder / skout, 冇咁花時間。你swipe swipe 下就會冇左時間....
Tinder 同skout都好易有無限選擇嘅錯覺
得5次咪有可能miss咗好多個?
正正常常非毒撚 唔矮
女仔唔係得五次咩 都係睇樣睇高大有錢個種
啲like jor你嘅男仔 會排住隊 直到某一日出現比你揀
試過match jor個兩星期前like嘅女仔
都未至每個女仔 都有高富帥排住隊比佢㨂掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞