召集所有想考Cadet Pilot既巴絲

1001 回覆
26 Like 16 Dislike

你點都後生過我啦,應該仲係學生

grad左

應該都係冇耐,大把時間,我要趕尾班車

你幾大

same

巴打你prep成點

溫左bak,黎緊會係aviation club 上ppl ground ,打算新年後去NZ飛下 打算下年暑假時間考

巴打介唔介意加tg多過隊友會好d又可以交流下

grad左

你幾大

same

巴打你prep成點

溫左bak,黎緊會係aviation club 上ppl ground ,打算新年後去NZ飛下 打算下年暑假時間考

如果會去飛其實不如theory自己睇書
留多個錢飛多幾轉好過啦

grad左

你幾大

same

巴打你prep成點

如果會去飛其實不如theory自己睇書
留多個錢飛多幾轉好過啦

雖然好撚貴但你絕對唔會後悔
https://www.facebook.com/a320systems/videos/1412548028866895/
5歲個陣我做緊乜
個細路肯定係睇ACI大
https://www.facebook.com/a320systems/videos/1412548028866895/
5歲個陣我做緊乜
個細路肯定係睇ACI大

佢講個D我依家都識唔哂
https://youtu.be/bEH1LvUGidE
好撚搞笑

最好笑係呢段

Many many hard rock
又唔好話aihk邪教 佢的確好多成功例子
但係食水都好深

我去過佢地好多免費talk
識d讀過既fd
但無報佢地既course
一樣入到

講到尾你想成長得快d 而幾皮野又唔至在既話咪報囉
不過我個人錢唔多 時間多 就寧願拎去飛

佢地教出黎班'自己人'差唔多個個都咁西
+個course'教'出黎既成功例子有幾多個真係冇左個course會入唔到,真係因為佢先入到?加上一個讀完會比人鄙視既course真係值得去咩
邊有人會鄙視你

成功率係睇你英文 同有冇prep
唔好諗住自己廢 報左course會幫到你

source 係個個圈子就差唔多公開架啦
不外乎用咩網去準備 cut e test 同 以前面試問題
自己組下study group groupmate考左 或者有souce
自然會share比你

AI唔會有咩獨家source

睇你點睇個幾皮野
報左多個途徑拎source 冇壞
窮就拎錢去飛 用時間去識人
BAK 難搵到hihi

我有幾本係手 有興趣買就留email

我都想要啊 好難搵
Tg: @jennsun
邊有人會鄙視你

成功率係睇你英文 同有冇prep
唔好諗住自己廢 報左course會幫到你

source 係個個圈子就差唔多公開架啦
不外乎用咩網去準備 cut e test 同 以前面試問題
自己組下study group groupmate考左 或者有souce
自然會share比你

AI唔會有咩獨家source

睇你點睇個幾皮野
報左多個途徑拎source 冇壞
窮就拎錢去飛 用時間去識人

唔用鄙視咁用反感lor
但係食水都好深

識d讀過既fd
一樣入到

+個course'教'出黎既成功例子有幾多個真係冇左個course會入唔到,真係因為佢先入到?加上一個讀完會比人鄙視既course真係值得去咩

點西法 前幾日我睇左佢地個節目想入飛飛
但係食水都好深

識d讀過既fd
一樣入到

你睇完條片覺得nigel份人點呀?
但係食水都好深

識d讀過既fd
一樣入到

講野係真係好直,不過都好過扮野有問題唔出聲既
lm
但係食水都好深

識d讀過既fd
一樣入到

我同意佢講野好多時係好中point,但係有時好串,真人比片仲要串,所以佢d學生咪學曬佢咁以為做機師就係要串柒柒。佢仲要成日鼓勵d學生串柒柒,話可以串翻佢轉頭串到佢冇聲出就係成功。加上,我唔排除佢真係有心貢獻香港航空業同教年輕人,但係佢個個同事都話佢其實係因為升唔到4條所以出黎做(當然佢自己唔會認啦)
但係食水都好深

識d讀過既fd
一樣入到

我同意佢講野好多時係好中point,但係有時好串,真人比片仲要串,所以佢d學生咪學曬佢咁以為做機師就係要串柒柒。佢仲要成日鼓勵d學生串柒柒,話可以串翻佢轉頭串到佢冇聲出就係成功。加上,我唔排除佢真係有心貢獻香港航空業同教年輕人,但係佢個個同事都話佢其實係因為升唔到4條所以出黎做(當然佢自己唔會認啦)

巴打上過佢d堂?
佢成日話想幫航空業,但個d hkyaa dacp義教個d咁算乜

冇上堂但係跟frd去過佢free lesson睇d人上台比佢串到頭dub dub 佢有冇心我真係唔知喇,佢都會鼓勵自己d學生去參與yaa dacp,所以我就唔會完全一口咬定話佢淨係位為左錢。但係佢d學生真係好似信教咁
本身成功嘅人就唔少架啦每年7,80個
會主動出去收料嘅人 成功率都唔會低過平均

平均每十個人投考 收一個
唔見佢班學生有咩特別

都係講個句 source就個個一樣 佢唔會有咩妙法幫你

睇你用咩方法去收風 冇方法 可以考慮俾錢
以前佢 入門班係幾千蚊
好多人讀一個course
識左studymate 拎哂料
就唔報落去

依家就雙倍 第一水都賺多好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞