召集所有想考Cadet Pilot既巴絲

1001 回覆
26 Like 16 Dislike
留名學野, 其實YAA 點搵人INTERVIEW, 報左幾次都無得IN

我都想知
巴打你答問題嗰到寫幾多

around 250 喇 每題LOL

我應該多啲都兩次都冇
見上面巴打話400+ 係咪要咁多

睇你background

識人DACP都寫400+
我自己報咗YAA 都係寫咗400+ in咗等消息

會考咩 唔關寫幾多字事 關內容事多d 點樣係一段入面show到自己有心學 真心想飛

依層就一定啦 相信冇人會無知到認為就咁多字就好掛
cx ka咪又係air cadet圍威喂
有分別咩
想問下KA呢加有冇轉到

1A 一樣,但俾用計數機。最好做KA 再apply CX 會着數少少

係咪仲係個份做唔完既數
可以背答案既英文MC

有冇份mc嘅past paper
温完書但無做過past paper始終無咩信心
想問下樣野
cockpit果到有個好似叫乜野rubber pitch既野
係個輪上面黑白間咁既野樣
有乜用架
想問下樣野
cockpit果到有個好似叫乜野rubber pitch既野
係個輪上面黑白間咁既野樣
有乜用架

trim wheel?
Any ching applied hka cadetship
GFS呢
GFS呢

之前報左未有消息
睇返之前嗰幾年好似係8月先出第一輪?
GFS呢

之前報左未有消息
睇返之前嗰幾年好似係8月先出第一輪?

咁耐
想問下咁多位 你地本bak 係邊到買

上網買
出名啲嘅有ATC同Bob Tait

上網買
出名啲嘅有ATC同Bob Tait

Book depository
有無人會約出黎做mock in
啱啱收到gfs
Technical 同matrix有冇人知考咩

+1留名
Basic law test 係cre 度考左,但得70幾分,仲洗唔洗考多次
啱啱收到gfs

同問

想問埋身高同視力限制 有無巴打知

利申:近視矮絲
啱啱收到gfs

同問
今年居然唔係驗眼先
有無人會約出黎做mock in

同問
今年居然唔係驗眼先

上年gfs都係written先
有冇人想夾 latestpilotjobs 既plan
有冇人想夾 latestpilotjobs 既plan

巴打可否telegram?
https://t.me/magnolam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞