召集所有想考Cadet Pilot既巴絲

1001 回覆
26 Like 16 Dislike
想問下有冇人知cut e個personality test可以點prep?
之前考atc做同類test屢戰屢敗,唔想衰係呢關

be yourself? dont guess what personality the employer want? 聽人sharing個個都係咁講

乜撚嘢,講緊jfo個 course, ka 做完咪踢你返因航

呢個應該係因航用來對抗AOA 嘅工業行動

佢慢慢對抗,人多必勝,19公司等俾人收購

因航真係惡劣到咁咩 不過就算係都仲有一車車人想入去做

利申 第一個狗衝 但如果咁好命有得揀 我會想入KA

點解

Control seat from day one 一個SO一個星期做既sectors 隨時多過CX一年

加油!入到升職快過火箭
出年dse
遲d大學畢業再報會唔會好難入
聽講幾年後有777x?
另外想問faa pilot handbook難度去到邊?
依家睇覺得有少少難

乜撚嘢,講緊jfo個 course, ka 做完咪踢你返因航

點解

Control seat from day one 一個SO一個星期做既sectors 隨時多過CX一年

點會一星期多過一年,巴士一年150個sectors 無難度

點解

I mean 一個月既takeoff landings 隨時多過人地一年 講錯左 1999自膠
Sector 就一星期等於人地一個月啦

點解

I mean 一個月既takeoff landings 隨時多過人地一年 講錯左 1999自膠

ka都做唔到一個星期15-6個sector 呀

點解

ka都做唔到一個星期15-6個sector 呀

同緊777比 我見一般都係6-8個sector
又輸20億,就嚟無錢請cadet

湧晒去hx

本身賺十億嫁 係班膠層

湧晒去hx

本身賺十億嫁 係班膠層

有排輸,除非打仗

湧晒去hx

本身賺十億嫁 係班膠層

有排輸,除非打仗

喺舊登post成日見到你
幾柴
點睇777x?
因為atc試過幾次都係衰personality
唔想考cadet都係咁

湧晒去hx

本身賺十億嫁 係班膠層

有排輸,除非打仗

執笠

湧晒去hx

本身賺十億嫁 係班膠層

有排輸,除非打仗

仲有兩年 期油到2019

湧晒去hx

本身賺十億嫁 係班膠層

有排輸,除非打仗

執笠

仲買左咁多新機 又話要增航點 又話請cadet big time ,巴打們可以諗下hx先

廚叉果個CPP都唔知點先有得IN

湧晒去hx

本身賺十億嫁 係班膠層

有排輸,除非打仗

執笠

仲買左咁多新機 又話要增航點 又話請cadet big time ,巴打們可以諗下hx先

廚叉果個CPP都唔知點先有得IN

讀哈佛
唔想考cadet都係咁

我覺得你要諗吓自己係唔係有問題喎
因為無論atc定pilot都係乜人都有,無理由肥
你係唔係估人地想要咩答案?
唔想考cadet都係咁

唔係㗎,嗰陣去ob,個instructor 同我哋講,話國泰都幾犀利,我哋成班各有不同,有人淆底-我,有人大膽,但個core personality 差不多一樣
唔想考cadet都係咁

唔係㗎,嗰陣去ob,個instructor 同我哋講,話國泰都幾犀利,我哋成班各有不同,有人淆底-我,有人大膽,但個core personality 差不多一樣

巴把可唔可以講多啲 core personality 點樣一樣
唔想考cadet都係咁

巴把可唔可以講多啲 core personality 點樣一樣

巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞