美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
講多啲v就最好啦 對佢身細有好大興趣
Eve最後咁傷v心,會合作有啲難
樓主完全迷上咗個肉地女
對波正能到
成年冇入黎 呢排睇緊lacasa de papel
xmas睇killing eve好唔好 見你地成日講
好好笑
我鍾意佢扮痴線婆
坐等s2
3日ko兩季
Killing Eve S2 first look

stick out your thumb, look vulnerable
琴晚終於睇完s1 淨係睇v solo都好正
忽略殺人/查案bugs,呢套好正好好笑

YES 淨係睇V已經夠做
出親場就好sharp 全集淨係睇佢講野我都制
佢演痴線婆好正 戲精上身咁 好多場戲都好好笑
最記得係監獄同逃獄果度,笑死我

一開頭出場果陣好似好靚好優雅咁
之後越睇越痴線又痴漢feel 但又好cute
咁多面都可以carry得咁好
agger 好好笑 佢d演技表情好生鬼,好鐘意佢個留鬚look
優雅 你比佢外表呃左
下季幾時出?好想快啲睇痴線婆做戲

覺得佢初初個形象係行優雅路線 有返D矜持

之後先粗魯 百厭仔咁

應該2019 4月-5月到 S2好似會講多啲V
百變v 可御可萌
法國果陣都好矜持,行熟女風,但之後就
雖然我唔識法文,但佢啲法文幾好聽

好想睇佢同個細路嘅對手戲,好好笑,一物治一物咁

開頭好有女人味 EP1條藍色裙look
佢講親多國語言都好好J 意大利文都正
佢地幾有兩姊妹feel
Killing Eve S2 first look

stick out your thumb, look vulnerable
琴晚終於睇完s1 淨係睇v solo都好正
忽略殺人/查案bugs,呢套好正好好笑

YES 淨係睇V已經夠做
出親場就好sharp 全集淨係睇佢講野我都制
佢演痴線婆好正 戲精上身咁 好多場戲都好好笑
最記得係監獄同逃獄果度,笑死我

一開頭出場果陣好似好靚好優雅咁
之後越睇越痴線又痴漢feel 但又好cute
咁多面都可以carry得咁好
agger 好好笑 佢d演技表情好生鬼,好鐘意佢個留鬚look
優雅 你比佢外表呃左
下季幾時出?好想快啲睇痴線婆做戲

覺得佢初初個形象係行優雅路線 有返D矜持

之後先粗魯 百厭仔咁

應該2019 4月-5月到 S2好似會講多啲V
咁s2一定好正

至少有細路版V同好似有V老母出場 應該有V background睇
同埋都係覺得EVE同V S2尾會開始合作
btw佢個粉紅頭新look幾好J
講多啲v就最好啦 對佢身細有好大興趣
Eve最後咁傷v心,會合作有啲難

希望唔好寫到佢身世好慘
btw想睇eve同佢道歉 之後V嬲一排先睬返佢
條片好撚恐怖
佢完全痴咗線
成年唔入黎
好難想像有人睇完呢套野會唔鐘意佢
好似見到大台會播handmaids tale
好似成年冇出現過
好撚恐怖
佢team人可能諗住橫掂都玩完不如試下行依一步睇下吸唔吸到啲 只care有無戲睇唔care人格道德嘅fans支持
年頭轉左工 好多野做 加上睇少左好多
成日見到呢套d紅色衫都會諗handmaid 唔知點解
好似好睇過get out
但佢班PR好似之前已經冇再幫佢
最撚得人驚係個idea似佢自己諗出黎
再自己拍片edit一手包辦整
勁撚心寒
可以resign定
下年好多野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞