美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
唔爭在順便結埋婚
Joel McHale Cast as Starman in DC Universe’s ‘Stargirl’ (EXCLUSIVE)

Jeff
重點係翻譯文學太伏
之前睇罪與罰果d睇得勁辛苦
中文都係睇native作家穩陣
有無Netflix撚 求推介

BLL級對望 點解冇人整gif

S2啲劇情咁轟烈真係驚頂唔順
諗起以前睇asoiaf 唔同人譯爭好遠
如果有心譯 中文都可以譯得幾好
我都覺得呢part勁入肉 連lila都離唔開呢個小區

(cries in italian)
finale好好睇
晚宴上,Lenù環顧四周意識到所有人都走唔出小區嗰吓,加埋旁白好到肉好sad...
同埋Marcello出現之後鏡頭zoom落去著埋對手工鞋,Lila個心已死嘅表情
我都覺得呢part勁入肉 連lila都離唔開呢個小區

睇完呢集覺得elena已經係最自由最有希望果個
搞到連個miss都睇唔起lila
唔怪之得你話好多人 Nino,對Lenù一啖砂糖一啖屎,S2佢應該會仲賤,呢兩父子真係屌靶

對望嗰part 呢集兩個嘅互動都好正,互相扶持、憐憫,真心為對方著想......
唔想再睇劇入面啲仆街男人喇
張圖好正
finale真係要重溫 由其係兩個互動嘅parts
joel
PS到呢
套spiderman勁好睇
唔知點解覺得個畫風好恐怖

(cries in italian)
finale好好睇
晚宴上,Lenù環顧四周意識到所有人都走唔出小區嗰吓,加埋旁白好到肉好sad...
同埋Marcello出現之後鏡頭zoom落去著埋對手工鞋,Lila個心已死嘅表情

啱啱睇完 仆街仔nino 未到S2已經開始憎佢
最尾elena同lila個對望好撚正 灰到
之前我避開冇睇S1尾劇透
但一路知個wedding係有伏 不過唔知係咩伏
我以為會有人死 最尾elena跑入去果下以為佢地衝入黎開槍
或者係肥仔出賣lila送佢比marcello
原來個結局係咁
唔怪之得你話好多人 Nino,對Lenù一啖砂糖一啖屎,S2佢應該會仲賤,呢兩父子真係屌靶

對望嗰part 呢集兩個嘅互動都好正,互相扶持、憐憫,真心為對方著想......
唔想再睇劇入面啲仆街男人喇

雖然elena放學果次瀨低佢
但佢有時d態度好摟打, 話冇位放elena篇文個死人樣
S2應該lila elena兩個都會好慘

agger 佢兩個個關係好正 好少喺劇睇到呢d友情
成日用elena視點睇覺得係elena追住lila羨慕佢
但相反喺lila角度 elena其實有哂佢冇同想要既野
呢度

講開男人 聽聞生果仔係唯一良心
S2拍完啦
呢幕我想諗起佢地細個果陣個對望
又係mola mola對望
BLL級對望 點解冇人整gif

S2啲劇情咁轟烈真係驚頂唔順
張圖好正
finale真係要重溫 由其係兩個互動嘅parts
呢幕我諗起佢地細個果陣個對望
又係mola mola對望
His Dark Materials都拍完
x23 bb大個左
Dean又變翻boss
【慘被拉落水】淫監製Harvey Weinstein聲稱與珍妮花羅倫絲上床

http://lih.kg/cadNnS

咁先好睇 都十四季要有D變化
點打
睇編劇吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞