美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
梗係睇埋佢 如果冇尾追左咁多季唔知為乜
I want fucking closure
其實唔係覺得佢垃圾 某幾個scene係拍得幾intense
但overall劇情唔覺得有幾特別同值得讚到咁勁

sharp objects雖然要睇
但記得睇埋succession唔好走寶 暫時2018最鐘意既新劇我諗我最鐘意succession
上reddit見到d人話hoc仲差過上季
hahahahahhaha
究竟可以衰成點 好好奇
有無人有睇seal team今集好sad差啲喊
Jason個女最尾個幾句中point到
爭啲忘記咗succession

睇緊第一集了
睇完HOC個上一季回顧我都係唔記得上季係up乜
預咗差啦,不過反正都係睇一季,好好醜醜睇埋佢。
Succession咁就睇埋sharp objects, bcs後就睇
想睇咩類型
westworld
無甜既有 maniac ,titans,dr who
麻麻地sci fi 其實
幾似S1 希望唔好跟得太似
今日
終於有得睇homecoming

依家惆悵緊開唔開HoC睇
梗係睇埋佢 如果冇尾追左咁多季唔知為乜
I want fucking closure

睇緊第一集了

佢地呢季真係有個 真.anti christ

我都睇完ep1 當笑片睇
屌睇完成集都唔講frank點死 正一屎忽鬼
佢個recap睇完真係一頭煙
算9數喇 應該冇乜人記得上季d認真劇情
S5啲膠野我就記得好清楚
都係得7集定8集姐 得啖笑睇埋佢
見證第一代streaming service binge watch神劇終結
同埋唔好漏左killing eve同barry
淨係記得frank推個女大臣落樓梯 無端端變咗衝動派
推得好撚好笑呢幕
仲有突然謎之表白 隱藏sheshe線

仲有其他 可以繼續數落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞