美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike

未睇哂ep3
但呢條友同請elena食野果條友係咪同一個人黎?
係咪即係酒吧兩兄弟其中一個?
認唔到啲樣
bar bros 啊哥
所以由E1開始我係開場逐格停,
逐個家庭睇晒D樣,就係怕認唔到人
ship
未開E4小心

未睇哂ep3
認唔到啲樣
bar bros 啊哥

elena入去買野之前提過gino呢個名 搞到我以為呢係友係gino
睇返前面hbo幅圖 gino唔係酒吧果家人
但見到呢條友嗌酒吧個女人做mama 睇到我
屌 咁我諗gino應該係上堂偷望佢條鹹濕仔

今集intro都轉埋 之前認完細路樣 依家認唔返大人

最怕認人記人名
新一頁再quote張圖
決定再download番ep01,02 1080p懷緬小Elena
LIVE-ACTION COWBOY BEBOP SERIES HEADED TO NETFLIX

睇E3之前就咁睇相覺得lila普通樣
睇佢跳舞先知佢幾正
有咩值得

未睇哂ep3
認唔到啲樣
bar bros 啊哥

elena入去買野之前提過gino呢個名 搞到我以為呢係友係gino
睇返前面hbo幅圖 gino唔係酒吧果家人
但見到呢條友嗌酒吧個女人做mama 睇到我
屌 咁我諗gino應該係上堂偷望佢條鹹濕仔

今集intro都轉埋 之前認完細路樣 依家認唔返大人

最怕認人記人名

睇完S1可能有D想睇書 但驚睇書認人分分鐘仲難過睇劇
HBO繼got又想推人入書坑 諗起幾年後先睇到呢套野結局就有d想狗衝去買書
呢排開始Homecoming
手法幾新鮮
同埋原來所有配樂都係來自唔同驚慄電影

仲有Maniac
Emma Stone 明明唔靚女
但又好吸引人
不過配角仲搶鏡
Justin Theroux 日本妹
點解要拍真人版

重要係Netflix
極危險
有睇佢ig
elena好傻豬
睇佢跳舞先知佢幾正

之前睇相覺得佢個樣怪怪地
但出場見到佢郁之後又覺得幾特別 睇到中段教elena latin果度好型
如果lila係男仔 elena應該超迷戀佢
但佢ep3開頭 elena黎m果陣個態度都幾仆街 elena果幕好慘
呢排開始Homecoming
手法幾新鮮
同埋原來所有配樂都係來自唔同驚慄電影

仲有Maniac
Emma Stone 明明唔靚女
但又好吸引人
不過配角仲搶鏡
Justin Theroux 日本妹

如果mr robot用homecoming個手法拍就正
soundtrack

平時對佢冇感覺 但睇maniac覺得佢討好咗
博士條線其實幾好睇
日本妹遲d有套fx劇擔正 ex machina班底
LIVE-ACTION COWBOY BEBOP SERIES HEADED TO NETFLIX

有咩值得
點解要拍真人版

重要係Netflix

death note級
Lila嗰邊主軸storyline吸引d,個小區條條仔都鍾意佢,佢亦都好tough好有主見,之後嘅衝突應該會由佢引發
Elena暫時旁觀者mode,high school嗰邊睇吓同細細就鍾意嘅Nino會搞成點,Gino就做住兵先
男女都俾佢迷住,girl crush得嚟有性格、聰明,仔眼中又好誘惑,玩哂啦
mola mola
Lila嗰邊主軸storyline吸引d,個小區條條仔都鍾意佢,佢亦都好tough好有主見,之後嘅衝突應該會由佢引發
Elena暫時旁觀者mode,high school嗰邊睇吓同細細就鍾意嘅Nino會搞成點,Gino就做住兵先

睇緊EP4
屌 跳完哂舞有人嗌名先知果個係生果仔
個nino比想像中靚仔咗
elena太毒 好易比人呃咁款 好sad
睇佢跳舞先知佢幾正

之前睇相覺得佢個樣怪怪地
但出場見到佢郁之後又覺得幾特別 睇到中段教elena latin果度好型
如果lila係男仔 elena應該超迷戀佢
但佢ep3開頭 elena黎m果陣個態度都幾仆街 elena果幕好慘
男女都俾佢迷住,girl crush得嚟有性格、聰明,仔眼中又好誘惑,玩哂啦

elena活喺佢陰影下 唉 冇人搵佢跳舞
條高佬開頭約elena又係為左見lila 等elena仲冒險比老豆打死都同佢出街
點解唔拍baccano
有冇一啲偏向求生類既劇?類似lost個種末日、災難求生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞