美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
想dl彎彎字幕組熟肉,但百度網盤慢到仆街 file size又大,成2.Xgb
呢個組主打sheshe嘢?
睇個名就知
dd cancelled
係wiki睇左mbf 4本書大約講咩
第2本書真係痴撚線
MBF ep05幾好睇,雖然講Lila多,但都睇到好投入
點心房大佬Marcello今集加分 睇吓雜貨仔遲吓加入戰團會點

睇咗ep06啲gif,Elena bb俾阿叔搞

Bar仔其實幾好 除左係黑社會之外
調教下應該嫁得過
士多仔 你望下ep7 trailer就知

睇咗ep6 痴撚線最尾 睇到想skip好不安
核突佬快d仆街死
咁快有中字source
決定睇住Succession同Barry等
邊套 MBF?
係呀 人人update得太慢
有冇邊個字幕係快d

人人好似已經出左ep5 (當日有算快) 但通常夜啲先有
我睇raw算
有另一個字幕可能快少少 但冇外掛字幕比人dl 多數要用濕鳩百度
想dl彎彎字幕組熟肉,但百度網盤慢到仆街 file size又大,成2.Xgb
呢個組主打sheshe嘢?

原來佢地有放magnet link熟肉
但dl完睇落都冇720p
‘My Brilliant Friend’ Renewed for Season 2 at HBO, RAI
2.x gb 都冇720p
尋日果集DL落黎好似得9xx mb
比你引到走去望左陣book 2
嘩屌你老味痴撚線劇情 wtf發生咩事
我都俾你地引左去睇⋯
但係咪一本書唔等於一季?
究竟我追緊套咩劇...
一本書係等於一季 所以4本書拍4季
Season 2=第2本書內容
第2本書真係痴撚線
究竟我追緊套咩劇...

啲關係唔知話峰迴路轉定7國咁亂好
hea睇完部份summary覺得好似比d劇情摑左幾巴咁 我不能接受.jpg

同埋下集trailer
呢度原本之前睇我以為條友係nino,但頭先見到有人話係佢老豆
屌 點解會咁
唔係book2佢地先開始咩 乜撚野劇情黎
屌手殘睇左上面張劇透圖
Mrs Maisel S2 已出
Nino老豆個樣好撚猥瑣,又偽君子,屌
Lenù bb驚到 唉,遲啲仲要俾咗第一次佢
所有仔都鍾意Lila
之後啲情節真係離哂譜,好似為drama而搞亂哂啲關係,冇個專一咁
Hell yeah!!!!!
之前睇book 1, 2 summary都已經打定底
再wiki後面啲劇情真係WTF
屌手殘睇左上面張劇透圖

ep7 trailer圖應該唔算太劇透掛
忍唔到手走去睇wiki劇透先係最撚震驚
望左陣book2我已經嚇到收手唔再劇透自己
MBF ep05幾好睇,雖然講Lila多,但都睇到好投入
點心房大佬Marcello今集加分 睇吓雜貨仔遲吓加入戰團會點

睇咗ep06啲gif,Elena bb俾阿叔搞

Bar仔其實幾好 除左係黑社會之外
調教下應該嫁得過
士多仔 你望下ep7 trailer就知

睇咗ep6 痴撚線最尾 睇到想skip好不安
核突佬快d仆街死
Nino老豆個樣好撚猥瑣,又偽君子,屌
Lenù bb驚到 唉,遲啲仲要俾咗第一次佢

好撚嘔心 搞到尋晚臨訓都要睇D咁不安既野
你都有走去睇book2劇透
藍字今朝睇劇透睇呢句真係屌左出聲 elena係咪傻撚咗
想知之後點 但睇咗劇透又有d冇癮 要忍住唔睇book3 book4
第2本書真係痴撚線
究竟我追緊套咩劇...

啲關係唔知話峰迴路轉定7國咁亂好
hea睇完部份summary覺得好似比d劇情摑左幾巴咁 我不能接受.jpg

同埋下集trailer
呢度原本之前睇我以為條友係nino,但頭先見到有人話係佢老豆
屌 點解會咁
唔係book2佢地先開始咩 乜撚野劇情黎
所有仔都鍾意Lila
之後啲情節真係離哂譜,好似為drama而搞亂哂啲關係,冇個專一咁

nino條死仔細細個已經想玩3p
真係亂到9彩 痴孖筋
但明明套小說係神作 可能我地就咁劇透睇d event會覺得好癲
‘My Brilliant Friend’ Renewed for Season 2 at HBO, RAI
Hell yeah!!!!!

唔知幾時先有S2 下個禮拜已經finale
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞