美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
不過 13, Hill House 同 Sabrina 都係同其他studios 合作
好似又索左

佢係WONDER 入面家姐個FD
呢套係第一套Netflix劇我真心覺得係神劇
斬stranger things同13reasons仲好 但冇可能

總之自家製無論幾爛都唔會斬
owned by其他studio就高質都斬左先
不過 13, Hill House 同 Sabrina 都係同其他studios 合作

13RW垃圾得黎仲算有noise (比人插都=有noise 同果套乜鬼insatiable一樣)
hill house啱啱出又咁hit
sabrina一開始就簽定兩季仲要同cw爭返黎拍
不過明顯地冇預期咁爆紅 反應麻麻
睇左一集, 我覺得呢套算高質, 可能無咩期望, 反而有驚喜, 係個男主角唔太靚仔LOL
唔通集集都要有d爆野先叫bm咩
推介大家去睇個套屍殺片場
笑撚到我標眼淚水
Fargo season3 評價點?
以前睇左1同2都覺得好正,諗緊睇唔睇埋第3季
見最近冇野睇開左套a good place黎睇
講返大學philo intro course啲野
好冇睇
Netflix成日彈出黎
小品同低成本製作 幾好笑既半個鐘一集
見最近冇野睇開左套a good place黎睇
講返大學philo intro course啲野
好冇睇
Netflix成日彈出黎
小品同低成本製作 幾好笑既半個鐘一集

睇埋high castle S3 就開
inside no.9 S05E00 正到

睇LIVE 肯定仲正

Little Drummer Girl ep1都幾正幾有feel
覺得起碼吸引過night manager
spy野睇完有d諗返起the americans
搵線人d任務
終於睇完Maniac 係時候睇DD3
評價普遍比前兩季差,主要係因為主線無前兩季咁鮮明,節奏慢咗之餘,有唔少符號化處理,比較難入口,
另外第三季解讀空間好大,尤其係全劇係映射美國經濟,唔少人又覺得Noah Hawley今次拍得幾高章,
個人覺得係值得一睇嘅,但唔好期望會有頭兩季高潮迭起感覺
成個道友咁
Thx,其實我睇過半集,感覺同你講既差唔多就棄左。近排又想睇下劇所以上黎,巴打有無類似既短劇推薦?唔要美國恐怖故事
原來新一季出左
女主真係好撚靚...身材又豐滿
18歲
見人講到bodyguard 咁好睇 睇完真係笑而不語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞