美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
今季好似零宣傳咁
Twitter好似都係開播左個日先trend

好耐冇見過julia robert
House of card 最終季出來了
我覺得係s2爛左 s3就少人追
Mr robot都係咁
呢套可能因為題材好過Riverdale
Riverdale 唯一可取之處得betty
cheryl正好多
好似隔離po
係Facebook都見到好多page介紹
同stranger thing一鳩樣
依家惆悵緊開唔開HoC睇
本身諗住睇
見你地講成咁就算
都係睇返sharp object
原來Overlord下禮拜就上
True Detective Season 3 (2019) Official Trailer ft. Mahershala Ali | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=btoZfxs0pE0&feature=youtu.be
出左中字 轉頭開黎睇
跟住佢條女MEW
之前睇親所有人讚套野差唔多個個都話佢做得好好
下年best actress有好戲睇 全部影后級

同埋諗起legion 想像唔到S3會有幾少人睇
&希望到時fargo s4啲人唔好走哂
UK果邊唔係同killing eve差唔多時間播?
咁killing eve好睇啲 雖然唔同路線
新揀果個男主角又係最近拍過lynch d project
想像唔到搵david lynch拍got會有幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞