美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
WB埋野+HBO
有預感遲下會出哈利波特既劇大把題材
AT&T 無理由唔揸盡佢
Amazon prime 都多野睇
同埋發覺之前Netflix 唔見左嘅劇過左去
例如House
上月re sub nextflix 先發覺:好多高質劇都唔喺nextflix(好似你哋追緊果套意劇),而且nextflix 仲好多伏劇
頭兩位都係你嘅愛劇
我嚟緊會睇,一來評價唔錯,二來我聽嚟學西班牙文
勁多靚仔睇
Iron Fist都進步咪又cut
今季正頭最好睇個季
直情啦,上季打忍者其實有啲格格不入....
今季集中講兩位奸角令故事更流暢,打戲亦保持水準
可惜.......
Lila當佢兵啦 貪佢啲煙花,可能遲下幫到佢賣鞋
我覺得lila似鐘意地盤仔 但自己唔知
搞到好似追cw劇d男女關係咁 但高質HBO文藝版

有冇睇EP5 trailer
成班人開戰打哂交咁
書結局=S1結局
話唔關disney事都唔得啦
其他剩低果d都收得皮
迪士尼霸權
佢個頻道擺明唔會有18+
姐係daredevil已死
hulu
不過見D人話其實disney應該冇得突然迫到netflix cancel
始終決定cancel話事果個都係netflix
Disney擺明出個野黎打你
唔續都好正常
去hulu人氣一定大跌

其實netflix應該可以拍多陣 但長遠計就唔合作得幾耐
唔知佢地背後咩deal
所以netflix宜家開始轉哂d劇做完全自家製 唔靠其他台
不過hulu都好似開始多野睇 連killing eve都去左hulu
要我sub多一個不了
Sub Netflix真係貪佢方便
要我sub Hulu ok呀.. 但香港睇到先得嫁
要每個月俾埋vpn仲時得時唔得就不了

之前比disney收購左話黎緊hulu會搞international market
唔知香港有冇 想同步睇handmaid呀
兩間公司鬥爭既犧牲品
我覺得機會不大
Star Wars: ‘Rogue One’ Prequel Series Taps ‘The Americans’ Producer as Showrunner

Coming off of the conclusion of the hit FX spy series The Americans, executive producer Stephen Schiff will reportedly serve as showrunner of the upcoming Star Wars live-action series that takes place before the events of Rogue One: A Star Wars Story which focuses on Cassian Andor.

琴晚先睇連睇兩集
Elena開始有青春期嘅妒忌心
你睇佢幾唔抵得Lila極速學識Greek基本生字就知
Disney搞得就冇18+
即係唔會好睇得去邊
FX係咪都會出
其實有乜理由唔出HP劇 咁大潛力
分分鐘hit過lotr劇
FX遲下唔知會點
好野同資源一定集中同擺哂去Disney+
快d一齊睇啦 my brilliant friend hbo呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞