美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
雖然old news左但琴日睇完shrap object 真係好正
Amy Adams
don't tell mama
係咪冇s2
雖然old news左但琴日睇完shrap object 真係好正
Amy Adams
don't tell mama
係咪冇s2

之前打死都話冇
但最近開始彈出彈入話未必一定冇
有獎就有 冇獎就冇
利申好想睇佢拎 但要投會投killing eve
如果可以好似big little lies橫掃應該大啲機會有
sharp objects係limited series 同killing eve唔係同一個category 唔洗一齊爭
黎緊都係同Versace鬥,下年emmys等埋其他再鬥
maniac個勢都收收地皮 原本仲諗住係呢兩套大戰
如果hill house當做limited series可能同sharp objects有得戰下
但我覺得sharp objects>>>>hill house
Killing Eve S2 first look

stick out your thumb, look vulnerable
最記得佢門口間水餃批發
琴晚終於睇完s1 淨係睇v solo都好正
忽略殺人/查案bugs,呢套好正好好笑

stick out your thumb, look vulnerable

YES 淨係睇V已經夠做
出親場就好sharp 全集淨係睇佢講野我都制
我睇完sharp object 後九月到依家忙到無睇美劇,

C字頭可以介紹幾套呢幾日追下嘛?

my brilliant friend必睇
succession唔知你睇過未 未睇可以追埋
homecoming

睇哂上面 再有時間可以睇下
haunting of hill house
maniac
you
narcos mexico
bodyguard

呢排唯一追緊escape at dannemora 都幾好睇
佢演痴線婆好正 戲精上身咁 好多場戲都好好笑
最記得係監獄同逃獄果度,笑死我
唔該晒

一開頭出場果陣好似好靚好優雅咁
之後越睇越痴線又痴漢feel 但又好cute
咁多面都可以carry得咁好
agger 好好笑 佢d演技表情好生鬼,好鐘意佢個留鬚look
優雅 你比佢外表呃左
下季幾時出?好想快啲睇痴線婆做戲

agger 好好笑 佢d演技表情好生鬼,好鐘意佢個留鬚look
優雅 你比佢外表呃左

覺得佢初初個形象係行優雅路線 有返D矜持

之後先粗魯 百厭仔咁

應該2019 4月-5月到 S2好似會講多啲V
咁s2一定好正
有無人有睇過american gods
之前睇完第一季幾想追落去

優雅 你比佢外表呃左

覺得佢初初個形象係行優雅路線 有返D矜持

之後先粗魯 百厭仔咁

應該2019 4月-5月到 S2好似會講多啲V
咁s2一定好正

至少有細路版V同好似有V老母出場 應該有V background睇
同埋都係覺得EVE同V S2尾會開始合作
btw佢個粉紅頭新look幾好J
有無人有睇過american gods
之前睇完第一季幾想追落去

應該都幾多人有睇S1
但你要知S1之後幕後過發生咩事
https://www.dramaqueen.com.tw/news/20171130/001.html
https://www.dramaqueen.com.tw/news/20180913/013.html
想追應該睇小說穩陣啲
百變v 可御可萌
法國果陣都好矜持,行熟女風,但之後就
雖然我唔識法文,但佢啲法文幾好聽

好想睇佢同個細路嘅對手戲,好好笑,一物治一物咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞