美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
呢季mbf就好似睇住自己兩個女
由細細個長大去到青春期咁
依家知左之後發生既事,真係好難受
尤其係elena 屌啊...
痴撚線 咁快出晒成季中字
今晚返去睇
加油忍住
睇左3+4 會覺得佢地人生只有一個亂字
其實好難忍,等S4播都起碼三四年後,相反google click兩click就滿足到好奇心同求知慾
係 所以得已經睇左
細個兩個都好可愛 大左個真係女大十八變
6集好㩒睇
Sarratore兩父子都好仆街,之後幾個seasons應該同睇Solara家一樣火滾
睇summary/wiki冇乜鋪陳會直白啲shock啲,劇加番聲同畫相信會更深刻

totally agger 幾大打擊 同埋想睇佢地開心
lila雖然都慘 但起碼受歡迎多人鐘意又天才
相反elena ...一路睇真係睇到當係自己個女咁
Lenu可否不要大
睇哂書劇透會唔會搞到冇興趣繼續追劇

totally agger 幾大打擊 同埋想睇佢地開心
lila雖然都慘 但起碼受歡迎多人鐘意又天才
相反elena ...一路睇真係睇到當係自己個女咁

真!好壓抑嘅人生,Elena bb少少快樂我已經足夠
我睇個個應該算係大概咁既 所以我又無覺得會無哂興趣追劇 睇書好似得佢地兩個名咁 但係劇真係學大家咁講當左個兩個演員係女 啲演員既表情動作刻劃會深刻啲
同埋我覺得套野拍得幾好 所以知道左都會繼續睇劇
大個個樣雖然平凡咗
但又有青春期果種青澀味 就算兩個女主角冇乜拍戲經驗都睇得幾投入幾真實
不過應該都係多得頭兩集兩個細路帶頭先吸引到咁多人睇
‘My Brilliant Friend’ Renewed for Season 2 at HBO, RAI
Hell yeah!!!!!

唔知幾時先有S2 下個禮拜已經finale
6集好㩒睇

一季有8集
係wiki睇左mbf 4本書大約講咩
第2本書真係痴撚線
比你引到走去望左陣book 2
嘩屌你老味痴撚線劇情 wtf發生咩事
究竟我追緊套咩劇...

啲關係唔知話峰迴路轉定7國咁亂好
hea睇完部份summary覺得好似比d劇情摑左幾巴咁 我不能接受.jpg

同埋下集trailer
呢度原本之前睇我以為條友係nino,但頭先見到有人話係佢老豆
屌 點解會咁
唔係book2佢地先開始咩 乜撚野劇情黎
所有仔都鍾意Lila
之後啲情節真係離哂譜,好似為drama而搞亂哂啲關係,冇個專一咁

nino條死仔細細個已經想玩3p
真係亂到9彩 痴孖筋
但明明套小說係神作 可能我地就咁劇透睇d event會覺得好癲
Sarratore兩父子都好仆街,之後幾個seasons應該同睇Solara家一樣火滾
睇summary/wiki冇乜鋪陳會直白啲shock啲,劇加番聲同畫相信會更深刻

唔想再見到條變態佬
套野有冇邊個男人唔係人渣 係咪得生果仔同地盤仔
就咁睇wiki真係好shock

召喚阿婆版elena
我覺得細路既佢地好靚 尤其係Elena 大個左 起初唔係好慣 lila係愈睇愈順眼 同埋套野有種莫名奇妙會令人追落去既感覺 每一集都好似有啲野 接近一個鐘又岩岩好
pilot其實唔係好吸引
但唔知點解想追落去
我都諗唔明....愈睇愈正總之
補充下,好似hbo劇通常都係咁
the wire, true detective,GOT
呢d都係e1麻麻,要認人樣,格局大又要適應
多數睇兩三集先知得唔得
睇完Succession
Logan明顯係大鱷咁,d仔女好似on9咁
得Shiv係有少少Character
Kendall真係 諗住佢可以覇氣咁食返住佢老豆 點知又柒
記錯咗

但對比起Kendall同Roman,佢算係冇咁伏。四個仔女都有伏,唔怪得後母上到位
kendall算係最好果個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞