美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
my brilliant friend好睇
好彩今日有ep2 ep1個尾吊癮到
elena好cute 喊戲果場世界級演技

係幾正,好有新鮮感,睇完即刻google套劇d料
仲要之前冇演戲經驗

小說好出名好似幾正
冇拍過戲真係算係咁 睇到有啲唔想佢地咁快變大人
想睇多陣細路版先
下集已經大個女

唔知HBO會拍幾本呢?個神秘作家好似淨係信呢個導演嘅script咁

年青版Elena劣化咗

好似拍哂4本書 每本一季
雖然劣化但又都覺得幾似樣
睇哂hoc 究竟做乜撚野事
呢個ending係將: 吓 咁就完咗 呢句野發揮到極致
而家嘅keira 老得滯了
之前開左少少succession睇,唔係好慣個鏡頭搖到咁,睇到有啲頭暈
C字頭絲打
今日返工食飯果陣睇晒
最後都估到邊個會死,但完全估唔到係bonnie推perry落街,有啲唔係好明
Jane,Celeste,Perry,Madeline對望同打Perry配合海浪果幕好正

睇得咁快
season 2會講多啲bonnie 好似佢本身background都有d關事
對望 / 冇對白+海浪 睇到起哂雞皮
成集都好鬼緊張 一開場已經比perry打到趴哂街
星期五晚星期六冇出街所以一下煲左6集
Bonnie個角色睇落係咁多個入面比較完美,但原來都係有故事的人,絲打睇左書所以知咁多?
想知Meryl Streep係咪變態老母所以搞到perry有暴力傾向

咁爽
冇睇過書 都係見睇過書果班人講,同埋之前睇新聞話會focus多啲bonnie
期待S2 Meryl Streep同佢地大戰 一定係好縱個仔先會搞成咁
之後又一齊隊冧佢
班師奶=美女戰士
S1打中boss S2打大魔王

唔知有冇第三季呢
Here are the TV shows your favorite celebrities are binge watching
https://ew.com/tv/celebrity-binge-watch-tv-shows/

Keira Knightley | Killing Eve
“Sandra Oh is absolutely amazing, but that psycho killer [Jodie Comer’s Villanelle] is the only part that I’ve ever been really, really jealous that I didn’t play…. It is such a f—ing amazing psycho, I would really have liked to put my teeth into that,” Keira Knightley confesses. “Jodie was f—ing amazing…. I totally loved watching that moment when she turns around in the club and she kills [spoiler] and she’s like a shark coming through that club. I just loved that so much. That image is totally stuck in my head now.”

估唔到佢有睇
想像唔到keira做villanelle會係點
錯曬

雖然jodie已經冇可能輸 但覺得keira可以一戰
佢做到痴線婆

Natalie portman
而家嘅keira 老得滯了

佢老=我地都變老餅
小學雞年代已經鐘意佢
killing eve?
絲打真係好鐘意killing eve 見你每次都推呢套
或者succession
今年新劇睇到最尾冇失望+鐘意
係諗起呢兩套
之前開左少少succession睇,唔係好慣個鏡頭搖到咁,睇到有啲頭暈

開頭可能有D唔慣 但睇睇下又唔係好覺搖
未至於會暈
C字頭絲打
今日返工食飯果陣睇晒
最後都估到邊個會死,但完全估唔到係bonnie推perry落街,有啲唔係好明
Jane,Celeste,Perry,Madeline對望同打Perry配合海浪果幕好正

睇得咁快
season 2會講多啲bonnie 好似佢本身background都有d關事
Bonnie個角色睇落係咁多個入面比較完美,但原來都係有故事的人,絲打睇左書所以知咁多?
想知Meryl Streep係咪變態老母所以搞到perry有暴力傾向

咁爽
冇睇過書 都係見睇過書果班人講,同埋之前睇新聞話會focus多啲bonnie
期待S2 Meryl Streep同佢地大戰 一定係好縱個仔先會搞成咁
之後又一齊隊冧佢
班師奶=美女戰士

唔知有冇第三季呢

S2尾魔王meryl streep重傷敗走
但主角成team人都扣左大半血
之後S3終極黑幕meryl streep老公robert de niro會出場同佢地最終決戰

好似話應該唔會有S3
多謝各位睇晒hoc
等其他人唔洗中伏
等埋narcos報告
等放假重新開黎睇
睇到張圖真心笑左
都好,見好就收唔會爛尾
經歷完cloverfield&chronicle我已經免疫左
睇哂hoc 究竟做乜撚野事
呢個ending係將: 吓 咁就完咗 呢句野發揮到極致
多謝各位睇晒hoc
等其他人唔洗中伏
等埋narcos報告

唔睇hoc就走寶喇

雖然成班角色都唔係討好 痴線又賤格又廢柴
但真係越睇越好睇 可能開頭一兩集未係太覺
C字頭絲打
今日返工食飯果陣睇晒

睇得咁快

咁爽
之後又一齊隊冧佢
班師奶=美女戰士

唔知有冇第三季呢

S2尾魔王meryl streep重傷敗走
但主角成team人都扣左大半血
之後S3終極黑幕meryl streep老公robert de niro會出場同佢地最終決戰

好似話應該唔會有S3
睇到張圖真心笑左
都好,見好就收唔會爛尾

但認真 呢集finale真係有種以前睇卡通片打boss果隻熱血feel
其實都幾驚S2會爛
succession都唔係呢d第一身鏡頭 差好遠
BM 得1集
Ken
1st peson先易暈
Infinity War 香港應該冇啦
等放假重新開黎睇
經歷完cloverfield&chronicle我已經免疫左
succession都唔係呢d第一身鏡頭 差好遠
1st peson先易暈

我知呀 意思係succession唔係first person 所以唔會暈
睇戲first person都仲頂得順,但打機first person睇人打/自己打都會想嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞