美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
洗濕左個頭都要拍埋個S2
S3就應該凍過水 S2都已經多災多難到咁
原本就係bryan fuller先咁多人睇 但結果比佢玩死
sarah paulson justice for jodie comer

Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Dragonstone (HBO)
https://www.youtube.com/watch?v=NspqGM0DbbQ&feature=youtu.be

我係1半1半
pablo 起家果邊好睇
雙雄+政府做野都好睇
加埋agent steve d 臭串旁白,正
s3都ok既
終於睇哂narcos
都係唔係幾投入到 覺得S3仲好睇過今季
gd,我仲未有心機睇埋佢,投入唔到
比季前3季都冇乜鬥智/好緊湊既劇情
始終美國果邊根本去到最後要死左人先爭氣
可能下季正面交鋒會好睇d既

睇narcos主力都係睇奸果邊
但今次對個felix完全冇感覺 寫得幾悶 癲又唔夠癲 醒又唔覺得佢真係天才級
黑化又突然黑 成套劇差唔多成日同一個表情
差佬果邊又係典型 雖然知佢地要捱打但冇以前果種吸引力
d特技同槍戰就不要再說了 差過之前好多

下季個男主角好似幾正
不過唔好講pablo 淨係cali班人都屌打今季班narcos
我係1半1半
雙雄+政府做野都好睇
s3都ok既

以前差佬果邊都好睇
不過覺得narcos黎講奸角好重要 一定要夠吸引夠勢
如果唔係就唔work
S4兩邊都麻麻

漏左講 S1S2仲要有我老公carrillo
兩邊都冇得輸
S3除咗劇情緊湊,果4個大佬都好型
好記得有個喺salón 倒數殺人
今季我睇到第七集都唔太投入
太長唔quote
見你地咁講我有d想棄narcos
我都睇哂!又唔可以話好差
只係比起上幾季嘅大佬,今季渣好多
Leadership同覇氣都差好多。
但劇情上我覺得唔差嘅,收尾都好好。
終於睇哂narcos
都係唔係幾投入到 覺得S3仲好睇過今季
gd,我仲未有心機睇埋佢,投入唔到
比季前3季都冇乜鬥智/好緊湊既劇情
始終美國果邊根本去到最後要死左人先爭氣
可能下季正面交鋒會好睇d既

睇narcos主力都係睇奸果邊
但今次對個felix完全冇感覺 寫得幾悶 癲又唔夠癲 醒又唔覺得佢真係天才級
黑化又突然黑 成套劇差唔多成日同一個表情
差佬果邊又係典型 雖然知佢地要捱打但冇以前果種吸引力
d特技同槍戰就不要再說了 差過之前好多

下季個男主角好似幾正
不過唔好講pablo 淨係cali班人都屌打今季班narcos
我係1半1半
雙雄+政府做野都好睇
s3都ok既

以前差佬果邊都好睇
不過覺得narcos黎講奸角好重要 一定要夠吸引夠勢
如果唔係就唔work
S4兩邊都麻麻

漏左講 S1S2仲要有我老公carrillo
兩邊都冇得輸
S3除咗劇情緊湊,果4個大佬都好型
好記得有個喺salón 倒數殺人
今季我睇到第七集都唔太投入

S3班人咁正 可惜用一季就算
今季劇情感覺上冇乜驚喜 係會睇哂佢既
但同S3比都係爭啲 (本身S3已經覺得d劇情趕趕地 但班角色搭救)
可能下季會好睇返啲 始終都要睇埋呢季先繼續追到
不過今季有似有班新導演加入
啲槍戰拍到好鬼膠
突發
My Brilliant Friend Official Soundtrack by Max Richter已出
https://open.spotify.com/album/3rrT5uScI3LcI9wH2VDTQg
係喎 槍戰好流 成日9射幾下
首首都正
但Our Reflection好撚正 邊集用過呢首
係咪未出街
有集好似rafa佢地比人射
痴線出面成班人拎哂機關槍等佢地咁滯
架車出到黎咁近都冇人射得中佢地 防彈車咁樣

weed farm果集就不要再說了 睇緊star wars d白兵槍戰咁
The Brooklyn Nine-Nine All Action Trailer
https://youtu.be/HblwLcAR4r4
有冇巴打睇Legacies ? 女角一流
Penelope -> Hope -> Josie -> Lizzie
hope最正囉
我睇左兩集narcos墨西哥, 都覺得悶悶地, 冇咩動力追, 或棄
大波but矮
大家差唔多高喎

E4棄
係喎 槍戰好流 成日9射幾下
有集好似rafa佢地比人射
痴線出面成班人拎哂機關槍等佢地咁滯
架車出到黎咁近都冇人射得中佢地 防彈車咁樣

weed farm果集就不要再說了 睇緊star wars d白兵槍戰咁
我睇左兩集narcos墨西哥, 都覺得悶悶地, 冇咩動力追, 或棄
E4棄

起碼睇埋EP5
睇完EP5會有d想重睇S1S2
Starz has set a March premiere date for Now Apocalypse, its coming-of-age half-hour comedy series from creator/executive producer Gregg Araki and Steven Soderbergh.
The 10-episode Now Apocalypse will debut Sunday, March 10 at 9 PM ET/PT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞