美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
我冇set過8888 驚set完中伏搞到上唔到網
你果部model舊唔舊
之前聽佢話好似係逐個model fix, 未得可能係未輪到果個model
‘Defiance’ Official Trailer | My Brilliant Friend
https://www.youtube.com/watch?v=V2Yk8xJkMKQ

Max Richter配樂
睇Succession好似睇緊幾個低能仔爭產咁
Overlord 夠intense
不過如果著重細節位又可以慳返
係咪可以正式宣佈10 Cloverfield Lane先係最高質

整體來講係
不過Overlord 再緊張啲

Outlaw King Netflix 已出

little Chris Pine
呢套好似幾低分下
反而想睇下個禮拜呢套 見幾多好評

見佢major selling point之一係Chris Pine frontal 都知
冇追post 一排 見你地冇提過westworld , 想知第二季係咪差左?
想問netflix套Gypsy睇唔睇過
Max Richter
鐵叔咁老都去做?
買左冇半年
應該唔太舊掛
做老左既ozymandias
好急就用Chromecast睇
yup
得兩集flashback叫最多人讚
可想而知條主線
https://variety.com/2018/tv/news/westworld-paramount-ranch-western-town-woolsey-fire-1203024785/
westworld個鎮仔俾山火燒左

如果係拍完S1之後燒 S2應該玩撚完唔洗拍
淨係想睇女 睇得過
睇劇情 睇唔過
套野比人cancel左都竟然仲有人想開
明明s1 好多人讚 呢度都好少人彈 我睇imdb d 評分都唔太差喎
冇追post 一排 見你地冇提過westworld , 想知第二季係咪差左?
yup
得兩集flashback叫最多人讚
可想而知條主線
明明s1 好多人讚 呢度都好少人彈 我睇imdb d 評分都唔太差喎

S1係好睇 但S2跌watt
上一轉reddit都會見到好多人踩S2
你開S2黎睇就明
監生cancel 套劇未完 啲劇情完全未解決
有心理準備睇完會覺得浪費咗人生睇套中途cut咗既劇
岩岩追完daredevil s3 仲諗緊開westworld 定 hoc 不過好似呢兩套都冇乜好評
之前the american 停左係s5 係咪已經完左?有冇爛尾?
有冇巴絲睇完netflix 新出個套鬼屋? 有朋友推薦 想知好唔好睇
westworld>hill house>hoc
無爛
唔鍾意sheshe可以skip
因為無其他可取之處
westworld 我都係睇左2集 又係好似s1 咁唔知做乜9 係咪要睇到大半先解話
好似第8定第9集先解
WW S2睇左就算唔駛睇完一集又追Analysis又盛

Not worth it
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞