美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
The 100?
Fleabag S2 first look
Mrs. Maisel S2 5th,Dec
Last night, #MyBrilliantFriend premiere in Italy grabs 30% share, an incredible 7 millions viewers
靚撚到呢張意大利ver poster
而家先拍 有排等
得果幾集 半粒鐘一集都冇
應該好快拍完
如果又係spring 2019 ....
novel 78$ on itunes
合埋眼屌左佢
生果仔好矮 地盤仔反而幾charm,Nino文青feel個髮型好正

睇完四集都開始認到d主要角色,應該呢批演員會做到S1 finale, 下季大個咗轉cast又要再認一次
Elena bb冇乜自信,喑瘡書蟲,學述、氣質上喺小區入面唔吸引,但出到城就會慢慢stand out

揾搵有冇pc wallpaper先∼
等咗好耐了
中定英
google見到有個中文版小說box set幾靚
Lila嗰邊主軸storyline吸引d,個小區條條仔都鍾意佢,佢亦都好tough好有主見,之後嘅衝突應該會由佢引發
Elena暫時旁觀者mode,high school嗰邊睇吓同細細就鍾意嘅Nino會搞成點,Gino就做住兵先

睇緊EP4
屌 跳完哂舞有人嗌名先知果個係生果仔
個nino比想像中靚仔咗
elena太毒 好易比人呃咁款 好sad
生果仔好矮 地盤仔反而幾charm,Nino文青feel個髮型好正

睇完四集都開始認到d主要角色,應該呢批演員會做到S1 finale, 下季大個咗轉cast又要再認一次

睇果陣心諗呢個邊個 有人嗌enzo先知
地盤仔個名改得幾好 諗緊點嗌佢好 (個名好似P字頭, P唔識串)
唔知點解麻麻地地盤仔 勇武派太激動好似佢老豆咁發癲 對住lila個樣好飢渴
反而覺得有錢仔個樣幾型 識say sorry對佢有啲好感

輕微劇透 見到個個都話nino係人渣黎 elena今次仆街了
但有冇可能咁快又recast 瘋狂轉cast點捱到4季
會唔會轉多次變中女, 之後阿婆 就完
唔會每大10年換一次cast咁癲掛
睇E3之前就咁睇相覺得lila普通樣
睇佢跳舞先知佢幾正

之前睇相覺得佢個樣怪怪地
但出場見到佢郁之後又覺得幾特別 睇到中段教elena latin果度好型
如果lila係男仔 elena應該超迷戀佢
但佢ep3開頭 elena黎m果陣個態度都幾仆街 elena果幕好慘
男女都俾佢迷住,girl crush得嚟有性格、聰明,仔眼中又好誘惑,玩哂啦

elena活喺佢陰影下 唉 冇人搵佢跳舞
條高佬開頭約elena又係為左見lila 等elena仲冒險比老豆打死都同佢出街
Elena bb冇乜自信,喑瘡書蟲,學述、氣質上喺小區入面唔吸引,但出到城就會慢慢stand out

睇佢細個個feel以為佢係焦點受歡迎多fd果類
it was the first time i saw the sea
地盤仔Pasquale,唔search都唔知係Carmela阿哥
老豆俾人屈坐監,細細個出嚟做地盤養家,憤世嫉俗d應該嘅,係唔多明佢個共產黨背景
人渣?正呀,夠drama...but Elena bb
正路估係四個階段四種cast,teenage ver會拍多季掛
me2
靚女又讀書叻以為條路會好好行,點知咁路人,俾天才Lila食住
睇左第一集我都係咁諗
之後就無乜興趣睇 可能收工太攰佢又好多對白講野好快..
唔知有無old news左..
原來handmaid's tales書有sequel
唔知會唔會同劇駁到落去呢
英啦緊係
中文通常語癌末期
vikings s5 回歸
差D唔記得左呢套
Lila嗰邊主軸storyline吸引d,個小區條條仔都鍾意佢,佢亦都好tough好有主見,之後嘅衝突應該會由佢引發
Elena暫時旁觀者mode,high school嗰邊睇吓同細細就鍾意嘅Nino會搞成點,Gino就做住兵先

睇緊EP4
屌 跳完哂舞有人嗌名先知果個係生果仔
個nino比想像中靚仔咗
elena太毒 好易比人呃咁款 好sad

睇果陣心諗呢個邊個 有人嗌enzo先知
地盤仔個名改得幾好 諗緊點嗌佢好 (個名好似P字頭, P唔識串)
唔知點解麻麻地地盤仔 勇武派太激動好似佢老豆咁發癲 對住lila個樣好飢渴
反而覺得有錢仔個樣幾型 識say sorry對佢有啲好感

輕微劇透 見到個個都話nino係人渣黎 elena今次仆街了
但有冇可能咁快又recast 瘋狂轉cast點捱到4季
會唔會轉多次變中女, 之後阿婆 就完
唔會每大10年換一次cast咁癲掛
地盤仔Pasquale,唔search都唔知係Carmela阿哥
老豆俾人屈坐監,細細個出嚟做地盤養家,憤世嫉俗d應該嘅,係唔多明佢個共產黨背景
人渣?正呀,夠drama...but Elena bb
正路估係四個階段四種cast,teenage ver會拍多季掛

唔search返我連carmela都唔記得係邊個/邊家人
終於睇哂ep4 lila開後宮算啦,可以control埋成個鎮 兩大家族d仔都冧佢
但估唔到士多仔生性左咁多 咁nice既
elena bb兵已收 proud of佢第一次收兵 之後應該會比nino玩殘
我都覺得S2應該都係佢地拍 希望可以有d young ver flashback
睇E3之前就咁睇相覺得lila普通樣
睇佢跳舞先知佢幾正

之前睇相覺得佢個樣怪怪地
但出場見到佢郁之後又覺得幾特別 睇到中段教elena latin果度好型
如果lila係男仔 elena應該超迷戀佢
但佢ep3開頭 elena黎m果陣個態度都幾仆街 elena果幕好慘
男女都俾佢迷住,girl crush得嚟有性格、聰明,仔眼中又好誘惑,玩哂啦

elena活喺佢陰影下 唉 冇人搵佢跳舞
條高佬開頭約elena又係為左見lila 等elena仲冒險比老豆打死都同佢出街

睇佢細個個feel以為佢係焦點受歡迎多fd果類
it was the first time i saw the sea
me2
靚女又讀書叻以為條路會好好行,點知咁路人,俾天才Lila食住

最撚搞笑係佢突然可以讀書好廢
但一有團火就即刻屈機拎哂A
btw呢度

Daredevil cancelled
佢話唔關劇事 但S1 ending 15年後
劇其實係咪可以拎呢個做series finale
中間啲空白位仲用黎再戰十幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞