美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
係咪可以正式宣佈10 Cloverfield Lane先係最高質
睇完HOC, 真係痴撚線
個finale係做乜撚

期待睇到打爆mon
Jean Smart都有份 幾鐘意睇佢
想知你反應,快d睇埋去
啱先lunch送飯睇到ep4一半
好期待呢套野
快啲2019 HBO
in cinemax we trust
Outlaw King Netflix 已出

little Chris Pine
睇晒homecoming S1
個plot好弱雞,節奏慢得黎又投入唔到
換個女主角我一定挨唔到半季
我都係睇到第二集
節奏係幾慢下

反而haunting of hill house算有驚喜
d剪接分鏡都做得幾好
睇晒homecoming S1
個plot好弱雞,節奏慢得黎又投入唔到
換個女主角我一定挨唔到半季

本身係podcast 大部份都係對話
拍出黎算係咁
以後拍多啲半粒鐘drama就好 如果本身故仔唔係咁複雜 半粒鐘仲緊湊
cinemax係咪已經執左笠 明明啲劇幾高質
呢套好似幾低分下
反而想睇下個禮拜呢套 見幾多好評
https://www.youtube.com/watch?v=pN8xZ5WDonk
Disney Confirms Hulu Will Be Offered Internationally After Fox Purchase
https://comicbook.com/movies/2018/11/08/hulu-international-subscription-after-disney-fox-purchase/

HK會唔會有
其中1個睇晒既原因就係30 mins per Ep 反正都係幾粒鐘搞掂

結局都ok既
未..呢期無咩料到..
d劇係好睇,但其實都係一兩樣野
banshee = 打人,屌閪
strike back = 射人,屌閪
femme fatales =磨豆腐,屌閪
plot就 都係睇個爽字

quarry感覺上認真d
the knicks我未開,好似幾多好評
Fox亞洲區有Fox+,唔知會唔會仲keep
之前試咗一個月太貴冇續了
乜the knick唔係被人cut咗咩?
唉,唔明點解唔續
唔知啊都未開.你感覺套劇點?
好正,ep1一開始睇到嘩嘩聲,劇情算緊湊唔會拖。
部電視重未開到netflix
我果部早兩日突然睇得返
之前隔一排就打去屌柒佢 仲話fix返就通知我
通知條毛
重未睇到呀
已經set埋8.8.8.8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞