美劇集中討論區 (25)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
Upcoming新舊劇首播時間表
http://www.metacritic.com/feature/tv-premiere-dates
2018新劇推介
(太多不能盡錄 諗起就list, 覺得好睇但冇list到就自己share)

My Brilliant Friend
Succession
Killing Eve
Sharp Objects
Barry
The End of the F***ing World
Homecoming
Escape At Dannemora
The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story
Kidding
Patrick Melrose
The Terror
Counterpart
Pose
Cobra Kai
A Very English Scandal
The Haunting of Hill House
Sorry for Your Loss
Maniac
etc.
綜合所有critics 2018新舊劇評分ranking
https://www.metacritic.com/feature/critics-pick-the-top-10-best-tv-shows-of-2018

如要劇透請預先提醒再加粉紅細字或深藍細字

2019注目劇多撚到唔知點講好
我放棄咗
我愛C字頭
個個都愛
開頭好有女人味 EP1條藍色裙look
佢講親多國語言都好好J 意大利文都正
佢地幾有兩姊妹feel

佢個個look都好正,著褲果陣好大佬好man
唔知佢係本身都識少少定為左套劇學,覺得佢講得唔錯
兩個都係咁大細路 起初我以為個細路係男仔
希望唔好寫到佢身世好慘
btw想睇eve同佢道歉 之後V嬲一排先睬返佢

好想知佢之前遇到啲咩事搞到痴左定係本身有精神病

成個故仔會變到更gay
btw呢套係咪有原著?
好似見到大台會播handmaids tale

路過明珠台都見到 好似1月
平時買咁多套垃圾劇終於集氣買返套神劇
溫馨劇最啱臨訓睇 要叫屋企人留意
依家d劇好似有返配音 想睇呢段點配

著suit好屈
好似係本身完全唔識 拍劇果陣有人教
如果S2佢地再一齊就好
AGGER 同埋想知佢同佢阿媽關係
會唔會佢老母又係amazing hair 戀母先鐘意呢type
S2應該會gay啲

好想睇eve道歉時露出大量頭髮氹返V

係呀原著係小說
呢段應該cut晒
殺手裝同監獄裝都好屈
E同V定V同個細路?
戀母
會唔會好似carol咁,將E由攣變直 之後大量床戲

絲打已經幻想緊e用攣頭髮氹掂v
絲打有冇睇過?
Villanelle越睇越cute
新post 留名
留個靚名
Anne with an E S2 越後就越多女權左膠大愛欺凌劇情 變復古版13RW
明明S1 幾好 演員又做得好 畫面又幾好J
但睇埋大結局就會放雪櫃 S3不了
好多v嘅fans
clearwipe 仲係度#ihehe#dog
唔會掛 cut哂應該好怪
建議直接講 屌!你!老!母! serena
咁樣
同個細路
希望唔好寫到佢身世好慘
btw想睇eve同佢道歉 之後V嬲一排先睬返佢

好想知佢之前遇到啲咩事搞到痴左定係本身有精神病

成個故仔會變到更gay
btw呢套係咪有原著?
AGGER 同埋想知佢同佢阿媽關係
會唔會佢老母又係amazing hair 戀母先鐘意呢type
S2應該會gay啲

好想睇eve道歉時露出大量頭髮氹返V

係呀原著係小說
戀母
會唔會好似carol咁,將E由攣變直 之後大量床戲

絲打已經幻想緊e用攣頭髮氹掂v
絲打有冇睇過?

直變攣定攣變直先
床戲 延續S1但今次黎真
不過V可能嬲好耐 難得放低戒心但搞成咁
冇睇過呀

睇my brilliant friend啦
香港HBO未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞