美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
1口氣睇晒
最鍾意玩3p果3個
我覺得好拖劇情 淨係睇Matthew Goode
都係睇男女主角,睇風景
劇情
Matthew Goode真係好正 一口氣睇晒8集就係為左睇男女主角
唔記得第2集定咩
勁多近鏡 想點
佢啲拍攝手法好奇怪
Back Street Girl?
有集又係勁多女主角近鏡
成集就係睇佢對藍眼
都無留意劇情講乜....
睇呢d至少要1080p
玩3p

話咩巫水啊 Matthew Goode 返牛津個集 女主以為被人抛棄
原來blake lively咁高
btw,
你個player睇片比例係咪有問題
點解獲獲cap出黎d圖都拉長哂
好似係,無set野

咁都忍到
後街女孩真係幾好笑
見到netflix有開左黎睇 一口氣睇左半季
有冇睇個套黑社會的超能力女兒
未睇
一句講哂 2018最高質動畫係邊套? 想開黎睇
係咪有套叫 比宇宙xxxxx 果套 周不時見到有人講 見到n記有得睇
呢套都冇睇

今年睇過覺得最正係我英同jojo
可能因為我鐘意睇d打黎打去既動畫

呢套見好多日本仔同鬼佬都吹奏
我想睇畫得靚 劇情又高質果d 但唔係純搞笑/打打殺殺果類
btw見netflix上左神作toradora 抵讚
一年一度又有得玩
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwLGqCNsdZ9yWEwfKRADyRB-2n7JGGlYu0kaJEn_57DjGxog/viewform

What are your favorite new shows that premiered in 2018?
You can select at most 5 shows.
冇乜掙扎地tick左killing eve brilliant friend succession fucking world sharp objects
brilliant friend & sharp objects , 睇下先, 好似幾正
check左,本身係4:3
無較16:9
同埋佢會自動填滿畫面
我想知page 4 你地答案係咩
特別係Q1&2
原來blake lively咁高
btw,
你個player睇片比例係咪有問題
點解獲獲cap出黎d圖都拉長哂
好似係,無set野

咁都忍到
check左,本身係4:3
無較16:9
同埋佢會自動填滿畫面

較唔返16:9?

subtitle
yes
btw今年reddit點解冇左d鞭屍問題 仲以為會問prefer westworld s1定s2
你提醒左我..美劇都係reddit多人討論
岩岩搵下vikings 40k subs
呢到無人討論
一年一度又有得玩
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwLGqCNsdZ9yWEwfKRADyRB-2n7JGGlYu0kaJEn_57DjGxog/viewform

What are your favorite new shows that premiered in 2018?
You can select at most 5 shows.
冇乜掙扎地tick左killing eve brilliant friend succession fucking world sharp objects
我想知page 4 你地答案係咩
特別係Q1&2

subtitle
yes
btw今年reddit點解冇左d鞭屍問題 仲以為會問prefer westworld s1定s2
你提醒左我..美劇都係reddit多人討論
岩岩搵下vikings 40k subs
呢到無人討論

vikings外國黎講應該算多人睇
但有好多劇係連reddit都少人討論
reddit用黎消磨時間真係好正 大把野睇
剛開展Exorcist第一季。覺得唔錯
可惜已經腰斬,無第三季
有無人用緊/用過netflix講下
自己鍾意直接上網睇
定用window 10個app睇
(如果用電腦睇)

因為我覺得app個介面好怪...
依家直接上網睇算
題材幾正 套戲又好似幾正
HBO開發《#滑板少女》改編影集!電影編導與《Love》主創共同打造
https://www.dramaqueen.com.tw/news/20181218/018.html

HBO 開發滑板題材未定名喜劇影集,啟發自日舞影展好評電影《#滑板少女》(Skate Kitchen),由電影編導克莉絲朵摩瑟(Crystal Moselle)與《愛》(Love)主創萊絲莉亞芬(Lesley Arfin)共同打造。

該劇將背景設定在紐約,聚焦一群不同類型的年輕女子,描繪她們在男性主導的滑板世界中,如何找到自我人生的方向。克莉絲朵摩瑟將與萊絲莉亞芬共同執筆劇本並擔任執行製作,前者則將同時擔任導演。

《#滑板少女》為克莉絲朵摩瑟繼紀錄片《狼子不回頭》(The Wolfpack)拿下日舞評審團大獎後,再次驚豔影壇的作品。故事取材真實的 IG 社團「theskatekitchen」,描述住在長島的滑板女孩卡蜜兒,來到曼哈頓下東城滑板基地朝聖。女孩們翻板、馳騁,滑板基地乘載她們的衝撞,與板弟群互別苗頭、爭搶地盤的同時,卡蜜兒也對紅髮男孩漸漸滋長了謎樣的情愫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞