美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
除左自家製果堆 其他當透明就得
你講起又好似係
最後果度大家好有默契咁一齊打9 perry,最後黎個必殺技殺埋佢
唔知佢會點完呢 書嘅內容喺套劇係咪已經講完?
可能我廢 睇suceesion睇到有少少暈同想嘔,成個人好唔舒服 可以放假睇會好啲
C字頭絲打
今日返工食飯果陣睇晒
最後都估到邊個會死,但完全估唔到係bonnie推perry落街,有啲唔係好明
Jane,Celeste,Perry,Madeline對望同打Perry配合海浪果幕好正

睇得咁快
season 2會講多啲bonnie 好似佢本身background都有d關事
對望 / 冇對白+海浪 睇到起哂雞皮
成集都好鬼緊張 一開場已經比perry打到趴哂街
星期五晚星期六冇出街所以一下煲左6集
Bonnie個角色睇落係咁多個入面比較完美,但原來都係有故事的人,絲打睇左書所以知咁多?
想知Meryl Streep係咪變態老母所以搞到perry有暴力傾向

咁爽
冇睇過書 都係見睇過書果班人講,同埋之前睇新聞話會focus多啲bonnie
期待S2 Meryl Streep同佢地大戰 一定係好縱個仔先會搞成咁
之後又一齊隊冧佢
班師奶=美女戰士
S1打中boss S2打大魔王

唔知有冇第三季呢

S2尾魔王meryl streep重傷敗走
但主角成team人都扣左大半血
之後S3終極黑幕meryl streep老公robert de niro會出場同佢地最終決戰

好似話應該唔會有S3
睇到張圖真心笑左
都好,見好就收唔會爛尾

但認真 呢集finale真係有種以前睇卡通片打boss果隻熱血feel
其實都幾驚S2會爛
你講起又好似係
最後果度大家好有默契咁一齊打9 perry,最後黎個必殺技殺埋佢
唔知佢會點完呢 書嘅內容喺套劇係咪已經講完?

開頭苦戰 但突然有人打救仲要出埋絕招
好似S1已經拍哂本書,但S2都有原著作者幫手度劇本
有冇睇過套恐怖片 rec

Bbq咁款
睇brilliant friend ep2睇到好撚想喊
但MCU香港Netflix都上到差唔多
有冇人有睇the last kingdom
但應該唔會同步到掛
第2集我覺得唔差
兩個俾老豆打嗰part?

其實未睇哂ep2 睇左大半
(套野d打交戲都拍得幾肉緊 明明借位但都打得幾真 )
除左比人打之外 有其他位都幾sad下 成個氣氛都好灰
冇去到海 冇得讀書 (elena老豆 ) miss發悔氣
lila失蹤冇返學原來走左去寫書 我睇到呢度停左 少少眼濕
同埋lina叫佢一齊去睇海原來係想搞到elena都冇書讀 我mind blown左

btw賣生果個男仔好靚仔
睇過1,續集同美版無睇
未開新季,同埋唔記得晒上季講咩
d意仔/佬好暴力 畫面太graphic,好不安,係呢套劇特別之處

兩個亦敵亦友,細細個就城府咁深,呢part又係好深刻

之前搬走嗰個都 生果仔應該做兵多
睇吓踏入青春期會同邊件仔有瓜葛(爭仔?)
冇睇過美版
但原版續集我覺得可以接受都幾好睇 打後可以skip

其實未睇哂ep2 睇左大半
(套野d打交戲都拍得幾肉緊 明明借位但都打得幾真 )
除左比人打之外 有其他位都幾sad下 成個氣氛都好灰
冇去到海 冇得讀書 (elena老豆 ) miss發悔氣
lila失蹤冇返學原來走左去寫書 我睇到呢度停左 少少眼濕
同埋lina叫佢一齊去睇海原來係想搞到elena都冇書讀 我mind blown左

btw賣生果個男仔好靚仔
d意仔/佬好暴力 畫面太graphic,好不安,係呢套劇特別之處

兩個亦敵亦友,細細個就城府咁深,呢part又係好深刻

之前搬走嗰個都 生果仔應該做兵多
睇吓踏入青春期會同邊件仔有瓜葛(爭仔?)

打細路真心不安 打到啪啪聲
唔怪得知行行下返轉頭,果下本身唔明點解 後尾先知
應該良心發現先返轉頭

生果仔 靚仔到

之前果個

仲有個有錢仆街仔可能大個會溝lila
咁都好,有原著作者旁住應該都唔會差得去邊
自從小學睇左少少靈時3點3之後冇睇過恐怖片,呢套戲令我對恐怖片有童年陰影
Lila自己冇得讀中學所似就拖埋Elena落水真係好攻心計,佢之後唔講番我會以為係拍俾老豆打先回頭

屌,你一post相就覺純情仔個樣 佢同Elena兩情相悅好sweet
Lila就成日好留意摑佢嗰件"技安",生果仔窮撚靚仔都要做兵送糧
我個frd睇鬼片當笑片咁睇 好得兩三套真係嚇到佢
完全唔理解睇鬼片可以笑得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞