美劇集中討論區 (24)

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
其他垃圾劇都有S2但呢套就要cut
雖然呢套都係垃圾
利申睇哂 sophie cookson好正
如果netflix有出過trailer 遲早都會有得睇
但唔知幾時 不日放映咁樣
之前見套you又係好早有trailer 以為會好快有得睇 中撚哂伏
結果好似12月尾先有得睇 出年都黎緊
一個禮拜一集都唔差 可以每集討論下
正想po上黎問你地點睇
個look都幾cheap下 睇落好求其
理想現實

其實留番d鬍鬚就ok
煲晒lu
頭幾集有啲悶,爭啲棄劇
中期ok 但對劇情唔好太大期望
得閒又中意魔法野可以睇下
印象中唔算差
可能因為我鍾意睇sheshe
仲衰過riverdale

最慘係writing room開左工一星期度S2 storyline, 最後都要摺埋
HBO casts newcomer Josh Whitehouse in a lead role for the 'Game of Thrones' prequel
個假髮
呢個look可以話佢係rhaegar targaryen都得
跟書個look 無鬚
但個假髮真係
個故仔本身係幾有潛力
但個劇本 寫劇本條友自己都唔知想咩走向
到頭來成件事都唔知做乜/想點

我都係因為班cast幾正同sheshe而睇哂
睇左3集頂唔順停左
第1集其實覺得幾好睇 但越睇越冇心機
男女主角太癡纏但睇落兩條友冇火花 好假
學校條線幾趕客 完全唔想理
寧願睇多啲魔法世界果邊,但拍到出黎又好似有d兒童向咁
同埋邊個決定整visual effect 炒撚左佢
成日blur哂d背景 睇到都覺得煩
可能因為naomi watts收得太貴
雖然劇情廢 浪費哂班cast
不過如果有S2我都會繼續睇 話哂都睇哂S1
見到有人話係screen test未係final ver
但如果本身screen test係肉酸又何必放出黎呢 咩玩法
got新男主好似幾好J

got新男主好似幾好J

Xavier Dolan x Eddie Redmayne
我發覺依家好多美劇都係9唔搭8
姐係你見到個劇名,題材&簡介會expect到劇情大約走向
但睇又發現唔係果回事,好似之前有套impulse
諗住睇下佢講異能,點知套劇大部入份時間都係講
主角點克服性侵經歷....

仲有呢期D女巫劇都係twilight走向,其實係咪限死左呢
見人拎sabrina同哈利波特比 咪玩啦
Gyspy
其他垃圾劇都有S2但呢套就要cut
雖然呢套都係垃圾
利申睇哂 sophie cookson好正
最慘係writing room開左工一星期度S2 storyline, 最後都要摺埋
可能因為naomi watts收得太貴
雖然劇情廢 浪費哂班cast
不過如果有S2我都會繼續睇 話哂都睇哂S1

same
naomi watts好似有份做監制加創作, 可能係唔收得啦 .. 佢地上床o個集真係拍足一集, 很多人嫌節奏慢 , 但其實係拍得好details... 好想知囡囡知道diane身份後會點 ....依家爛左尾 套野唔係好好, 但好多差過佢都有得renew LOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞